Roa sig med iq test

Nu roar jag mig med IQ test istället. Lyckas först hitta jättemånga som man ska betala för, men sen gick jag in på mensas hemsida, och fick mitt resultat.
Egentligen skulle man vara arton för att göra testet, men jag gjorde det iallafall. Ska göra det riktiga testet om två år och två månader, när jag är arton ^^
Iallafall. Mitt resultat var  "126 eller mer " vilket betydde att 96 % av befolkningen har lägre IQ än mig, ganska coolt xD













Blogg

Nyårsafton klockan 20.36.
Jag sitter på Oscars rum vid laptopen, bloggar och lyssnar på paramore.
Såg på film innan, kommer inte ihåg vad den hette, men en rik tidningsredaktör skulle göra en lodis till en "bachelor". Den var ganska bra iallafall. När Alvin säger gurka låter det som om han säger kaka xD

Iallafall, det märks att jag har tråkigt.
Jag kommer troligtvis lägga upp bilder på raketer, och vi i VVR klubbens* serpentinsprej och partypoppers.
Och även på min egensydda klänning som jag har på mig xD  Det blev ganska bra med silverskärpet i midjan, den ser iallafall bättre ut än vanligt ^^ Första gången jag använder den faktiskt.
Iallafall så hittar jag inget mer att skriva om nu, förutom att jag ska käka godis, chips och popcorn nu :D

* Våga Vägra Raketer klubben

klänningen ^^ Ansiktet var helt fult, så jag.. tog bort det xD


























Citat

Jag hittade ett litet citat på en tröja på internet, som jag skickade till Emmy.

Johanna: I keep trying to kidnap Jasper, but Alice is always waiting for me at the doorstep with a baseball bat. How does she kn... oh right.

Emmy: tried to runaway from my feelings for Edward, but however I try he always standing there waiting for me.


Vi är twerds <3













Ida bloggar tisdag kväll.

Snart är detta året över, helt otroligt hur fort allting går. Imorgon vid tio tiden drar jag, mamma och lillebrorsan upp till Göteborg där vi ska fira nyårsafton men kusinerna. Och det ska bli kul, älskar att umgås med dom. Vi träffas inte så jätteofta men ändå är Elsa, 10 år, nästan som min lillasyster. 

Förresten tycker jag att bilddagboken kunde fixat någon "ta bort alla bilder" knapp, för jag orkar inte radera över 400 bilder. Och jag orkar inte heller skaffa ny bilddagbok.. Igen.



Sömntutor

Klockan är kvart över elva och de två små sömntutorna Emilia och Ida sover, jag har nyss sålt kvällsposten och är enligt Emilia " redan " färdig.
Iallafall så får jag väl sitta indränkt i min positivitet (tack vare det fina vädret i skåne) och käka choklad, tills de vaknar till lite.
















Skumt

Jag lade nyss märke till att Emilia och Ida skriver väldigt skumma inlägg här på bloggen, och ursäktar därför för det ... De tror visst att de är väldigt roliga. De tyckte dessutom att det var fult att jag skrev med F och K (fet och kursiv) text på bloggen, men det gör jag överallt, även på bilddagboken. Det är min grej ju :)
Fult eller inte, så är det Johanna ^^
Ska snart hem till Emilia, men jag tänker inte sova där, för jag måste upp och sälja kvällsposten, och då kan jag verkligen inte sova över, lade jag märke till.
Jag måste ta väck mitt nagellack, det är rött och svart, och idag ska jag ha en svart/blå klänning och skrikrosa leggins, så det matchar inte alls xD Kanske får sno Emilias chockrosa nagellack istället.
Jag har börjat med det där med nagellack igen nu, innan var jag jätteinne på det, sen målade jag inte alls naglarna, och nu har jag börjat igen ^^



Dessutom har jag börjat tveka inför mitt gymnasieval nu.
Ska nog gå samhälle med estetisk inriktning, men är inte säker.

Iallafall. Ha det bäst =D








Bra att läsa böcker man förstår..

Godmorgon människor. Jag steg upp för typ en timme sedan! Jag har absolut vänt på dygnet och det kommer bli otroligt jobbigt att vända tillbaka det. Igår natt så blev Johanna rasande på mej och Emilia för att vi flummade, vilket vi faktiskt inte kunde hjälpa.

Aja, nu sitter Johanna och läser Twilight på engelska. Hon ser ut att vara väldigt inne i boken.
Johanna: Jag fattar ingenting..

Fast det är såklart att hon gör, hon tyckte bara att det var kul. Och sedan sa hon att jag skulle skriva det i bloggen så då gjorde jag det. Woho. Ikväll blir det att sova hemma hos Emilia, med eventuellt Johanna. Fast igår natt sa hon att hon inte skulle det för hon hade blivit så irriterad på oss. Men hon ändrar sej nog.

Nu ska jag gå och tjata på dom att vi ska göra något annat.


Vänj er..

Jo, nu är det så att jag har tråkigt igen.. Johanna har nyss stuckit ut för att sälja kvp och lilla Ida ligger och sover så sött så man näns inte väcka henne. Tror jag får ta och börja läsa den tredje Twilight boken, men man blir så deprimerad när den är slut och inser att det är jätte-länge kvar till fyran kommer ut på svenska. (Jag tar de svenska först, och sen de engelska :P)
Får nog ta och läsa lite nu ^^




Ida eller Emilia?

Johanna och Emilia rollar.

Johanna: Ida, det är din tur.
Emilia: Emilia brukar dom kalla mej ja..

Adios amigos, nu ska jag gå och skrämma dom skumme. Fast det förstördes nu när jag såg att dom inte hade täcket över sina huvuden. Aja, jag drar nu iallafall :'D


UPPDATERING!
Ah, som jag lovade gick jag till anfall.

Johanna: Du ligger på oss..
Emilia: Det är lite lebbigt.


"Originellt, för fan!!"

Japps, Ida sa precis detta.. Ganska komsikt, hon tyckte att jag skulle blogga om fisar, men eftersom detta kan tänkas lite opassande. Johanna fes precis på min kudde, och nu ppstår hon att jag har kissat på mig, men det har jag inte.. Tror jag.. x'D
Såå nu har jag bloggat lite originellt, ingen annan bloggar om Johannas fisar, men nu är det gjort :P
Nu ska jag gå och hjälpa Ida få fram sina ord, som hon sa fastnade i halsen innan xD

Puss och Kram, vi ses på stan.. Eller inte xD








Muuuuu.

Johanna och Emilia rollar just nu och jag sitter vid Johannas dator. Och nyss kom Jacob och sa att vi typ skulle lägga oss, för Johanna sa att vi var tvugna att lägga oss vid elva. Inte mitt och Emilias fel att hon försover sej.

Och jag hör jättebra..
Johanna: Då kan man inte snacka sånt här kul!
Ida: Spöken?

Sedan blev jag stimmig och började slå med Emilias hello kitty kudde på dom.
Johanna: Ida sluta! Det är ett glas där!
Ida: Jaha?
Johanna: SÄTT DEJ VID DATAN!

Och nu så tror jag att jag ska gå och slänga mej över dom för tredje gången. :D


Blondinskämt.

Detta skämtet drog min kusin Edvin;

Varför blev blondinen nöjd när hon lagt klart ett pussel på sex månader?
- För det stod 3-6 år.



Jaha.

Vi kusiner satt på Jimmys rum och spelade lite. Vi fryste ut Jimmy och då ville han spela lite DS. Han gick för att hämta sitt spel på mitt rum, eftersom jag lånat det lite. Sedan kom han tillbaka, men mamma hack i häl.

Ida: Hittade du det?
Jimmy ignorerade min fråga.
Mamma: Japp!
Och sedan kidnappade hon min dator som jag ställt på Jimmys skrivbord. :(



Försov mig LIIITE

Imorse vaknade jag av någon anledning klockan halv tolv, en söndag. Vilket innebär att jag brukar sälja kvällsposten, och därmed gå upp klockan åtta. Jag tittar på klockan och tänker : Har min klocka stannat eller har jag försovit mig EXTREMT mycket?
Det visade sig att klockan verkligen var halt tolv och jag fick panik, var ute efter fem minuter och skulle hämta tidningarna, jag hann inte precis käka någon frukost så jag hade med mig två banananer, varav en jag åt.
Sedan var min första kund otroligt snäll och gav mig en festis (A).
Jag sålde faktiskt slut trots att jag inte var ute förrens vid halv tolv, och trots att jag försovit mig tre och en halv timme, så var jag bara EN och en halv timme sen när jag var klar. Antar att en av de två timmarna som är över går till att jag brukar ta en timme på mig att göra mig iordning och idag tog det fem minuter, den andra timmen gick nog åt att jag cyklade extremt snabbt.
Iallafall. Jag lyckades =)

BTW: Jag fattar inte det här med bilderna, min namn bild var försvunnen :S Är det för att vi laddat upp för många bilder eller? O.o











Kusinerna är här.

Och det är kul. Jimmy och Edvin kör Guitar Hero world tour och det går väl sådär. Jag har blivit värsta bra på medium på gitarr men jag får aldrig spela. Haha, fast det är ju Jimmys spel i och för sej. Sedan efter att dom kört ett tag ska jag spela gitarr, Edvin trummor och Elsa ska sjunga till Monsoon :'D Förresten så är Edvin värsta skitbra på trummor, han kör redan på medium (jag klarar inte easy?!) och det är typ andra gången han spelat trummor, någonsin. Och så kör han expert på gitarr :p


  
        Jimmy spelar              



Och senare ikväll, typ vid halv åtta, ska jag till Johanna och sova över med hon och Emilia.




Twilight











Okej, jag tyckte det var dags för mig också att lägga in lite bilder. Den sista är lite suddig. Men men, man får vara glad för det lilla :P
Okej, så förklaringen då. Jag var ute och sprang med Julle/Bullen/Frallan/Brallan han har många namn.. Men Julle it is. Och då fick han och löven agera fotomodeller, sen igårkväll så skulle vi (Jag och min vati) se twilight på bio! Okej Emilia blir överlycklig för att han ens vill gå och se den, vi bokar biljetter, Emilia sminkar sig (därav bilden på ögat) och sen kör vi. Kommer till Filmpalatset eller vad det nu heter och ska hämta bilhetterna, jag går lite diskret och sätter mig så långt ifrån kassorna som möjligt. Far min går för att hämta biljetterna. Nu till the thing, han visste inte att de hade ändrat så att om man var under femton så fick man ändå inte gå in i vuxet sällskap, så han sa att jag fyllde femton om två månader -.-'. Japps, så det slutade med att vi fick åka hem igen. Och lilla Emilia fick anstränga sig med att ta bort sitt smink. Jobbigt men sant. xD
Nej vet ni va, nu ska jag faktiskt gå och duscha!


Tjingaling!










TELEFONSAMTAL xD

okej. Idag hände en väldigt komisk grej. Lite förinformation är att jag skulle ringa till Ida, och jag har nästan samma telefonnummer som hennes brors kompis. Så när jag ringer så tror han alltid att det är hans kompis.
Jimmy: Hej Emil
Johanna: * eeeh* Hej det är Johanna.. Är Ida där?
Jimmy: Nej hon är i bromölla med mamma
Johanna: Jaha, hejdå.
Jimmy: Hejdå

Det var faktiskt ganska roligt.








Trött..

Av någon konstig anledning är jag trött.. Jag hade tänkt åka in till stan, men insåg att jag inte ens hade varkens plånbok eller busskort med mig. Lyckat verkligen, lyckat.. Så nu blir det till att tänka om, man får väl gå i lilla Kristianstad i stället för Malmö. Bara fr att Emilia alltid tänker efter så mycket när hon packar..
Nej, nu ska jag gå och straffa mig själv på något sätt. Hrm, Emilia nu går du in och duschar meddebums, inte dra ut på det!
Min kära vati är i badrummet..
Lyssna på Amy Diamond, Quel horreur!








CS med Johan Palm? ;d

Det är lite komiskt. Johan Palm har CS, det där spelet som jag tycker är hur knäppt som helst eftersom alla blir så jävla beroende. Aja, det hör inte hit. Jiimmy sitter iallafall framför datorn nu och spelar, och en kille anger sej vara Johan Palm. Och Jimmy sa att han låter exakt som honom också. Fake or real? Det får vi aldrig veta.



VILL HAAA!

Älskar shoppen på www.hisgoldeneyes.com..




LOOVE <3












Glömt..

Joo, jag berättade ju om mina julklappar i förra inlägget, så klart glömde jag ju lite..
pyjamas och en Naomi Campbell parfym och ofc en Tokio Hotel kalender!
Det var nog allt :P

Nu är min ipod färdigladdad, så nu blir det till att testa sig fram, jag och instruktionsböcker? Nej det är ju fusk!












För sent..

Okej, sorry att jag inte hann blogga igår på självaste julafton liksom.. Men vi åkte hemifrån tidigt och det kändes lite taskigt att bara komma där "Erh.. Får jag låna en data??" Och se snäll ut, jag hade liksom fått höra det resten av livet.. Mina systrar är så, jag känner dem =). Men jag tycker om dom ändå! Förresten så ska jag bli moster fick jag reda på igår! :D I juli, jag längtar! Tror jag ska skippa sommarjobbet och hjälpa Patrik måla deras hus istället, sen kan man ju vara barnvakt också då ju :P Neej, gud nu håller jag på att längta ihjäl mig, jag älskar småbarn!
Men hur som helst så gissar jag på att alla bloggare sitter och skriver eller har skrivit om vad de fick i julklapp, så därför tänker jag också göra det xD
Okay then;
Rosa ipod, grå kofta från JC, presentkort på JC, Böckerna "Ljudet av ditt hjärta" och "När jag hör din röst", nya vantar (Jag har slitit upp mor mins vantar nu denna vintern xD), Skye Sweetnams skivor, Darins nya (Den är bra enligt Andreas, har inte lyssnat in mig på den än..) Per Gessles nya (Believe it or not, I lööööv Per Gessle ;P) och en Jonas Brothers som jag är lite osäker på om jag ska byta eller ha kvar.. Får tänka på det. Jo sen fick jag Hello Kitty-påslakan set (Me like hello Kitty :P), biljett till High School Musical-musikalen här i Malmö. Jag fick en av mina årliga kaffekoppar med assiett och ett stärkande nagellack (Kan behövas när jag ska spela fingerplock på meine guitare..). Sen inte att glömma, jag fick ett systerbarn också! :D

Alles från mig, jag tog lite ljus bilder igår som kan tänks att jag lägger upp sen^^







Men diska är ju tråkigt.

Mamma står och diskar.
Mamma: Johanna, ta en handduk
Johanna: Okej. *tar en diskhandduk och går därifrån*

HAHA, bevis på hur hjälpsam jag är. Nu satte jag mig och bloggade istället. Haha.










JAG ÄLSKAR JULEN

OMG! Jag blev så otroligt glad när jag öppnade mina tre fyrkantiga paket. Hmm. undrar varför.
Alla älskar hårda paket :D:D

















TV- Jakob

På tv:n spelas Snövit och Toker och Prosit dansar med Snövit.
Jakob: Han där nere, är det Snyter?

HAHAHA.. Alltså. Snyter? xD











GOD JUL <3

Nu ska jag snart dricka glögg och käka vegojulmat. Mormor fotade nyss mig och jag gjorde en rolig min, så jag såg jätteirriterad ut. Kalle anka börjar om TVÅ minuter, så jag kan inte skriva mer nu xD..
Här kommer iallafall en lite julig bild till er :)

                                                                                         















Hatar mardrömmar..

Okej, jag låg inne hos jimmy och mamma inatt av någon anledning. (Mamma hade dragit in sin madrass till Jimmys rum) Iallafall så somnade jag vid tolv, eller halvsov. Sen försökte Jimmy väcka mamma, men det blev mej, och sa att något skrek utanför. Aja, vi somnade om. Jag drömde något jättekonstigt först, minns inte vad men sedan "vaknade" jag inne i Jimmys rum. Och vid dörröppningen såg man att det stod någon där! Jag sa typ "Mamma, det är han!" (Vem han?) och mamma flög upp. Han hade typ en yxa också. Jag bara "Nej!" men fick inte ut det. Sen slog han nog yxan mot mamma och då vaknade jag.

En annan dröm jag haft var att jag blev jagad av en mördare med kniv i en park full med människor. Men dom höll på som vanligt när han sprang efter mej. Sen ramlade jag och började krypa, han började också krypa. Sedan stack han kniven in i mej och jag vaknade.



Julklapp och nystädat rum :D

Idag har Johanna för en gångs skull varit duktig och julstädat sitt rum, riktigt bra blev det faktiskt :D
  ( Hela rummet syns såklart inte på bilden, min kamera kan tyvärr inte fota 360 grader xD)


Sen fick jag en julklapp av Emma som jag blev VÄÄLDIGT glad över :D
Guess why ^









Hann inte blogga

Förlåt för att jag inte riktigt hann med detta igår, men då var det alltså julbak som gällde ^^
Vi gjorde lite allt möjligt, och gott blev det.
Här kommer resultatet :D

     
Tryffel                                        Knäck                         Arraksbollar och Mozartkulor















shopping mit Ronja ^^

Today har man varit och shoppat med Ronja .. riktigt roligt, förutom att när vi skulle dansa runt granen i stan så kom det två läskiga gubbar och sa att de kunde sjunga och dansa.
Vi hade faktiskt bråttom, så vi sa det också, innan vi stack vidare tills tåget.
Jag har köpt ganska bra grejs iallafall.
Ett par gröna jeans och ett svart linne på H&M.
En svart lite puffig kjol och ett gulvitt gulligt linne på Carlings.
En svart/röd rutig t-shirt och ett rött nagellack på Lindex.
Och Allison Dubois bok " Kyss dem inte farväl " :D


         

Jag= Nöjd :D










sitter man här igen..

Joo, här sitter man igen, skriver med en hand eftersom mitt hår som vanligt inte vill lyda, varkens mig eller plattången -.-'
Men vad gör man.. Nej, nu får jag nog gå och sminka mig, har nyss tittat på Mamma Mia, den var lika underbar som på bio :P

soo long ^^






Sjusovare..

Nää, nu har Emilia gått och blivit sjusovare, ska det fortsätta så här att man går och lägger sig tidigt och sen sover länge så kommer mitt liv snart vara slut, eller åtminstone så kommer jag sova bort det xD
Okej, kanske inte riktigt men ändå, aldrig någon som har spelulerat i det?
Vet ni, jag har faktiskt nästan gjort mig iordning, REDAN!! Liksom klockan är ju inte ens tolv än! O.o
Okej, jag erkänner jag sitter här i mjukis byxor och en Tokio Hotel-tröja. Så i och för sig, det är slappekläder, men sen ska man göra sig finfin. i firar liksom jul hos min mamma eller pappa lille julafton sen den andra personen Julafton, så idag ska jag vara hos min mamma och imorgon ska jag faktiskt till min syster, för jag ska för en gångs skull på sådär sju år, fira jul med båda mina föräldrar =)

Men måste dra, ska torka håret, eller något.. Ringa Johanna, eftersom jag inte kunde sova hos henne inatt såå, ringer jag hennes nu istället =)=) Usch nje, jag är rastlös, ska gå och försöka ta det lugnt.. Tror jag ska springa ett varv runt huset!







Godmorgon people.

Klockan är snart elva, Jimmy ligger och sover än och jag funderar på att käka frukost nu. Senare ska vi iväg och äta med vår pappa och resten av dagen går åt att längta tills imorgon.

Undrar om vi ännu en rolig, host, present idag. omogen jävel :D



Johanna och Emilia, var fan är ni?

Rubriken säger det mesta.
Hejdå blogg och hej dusch.



Om två dagar smäller det.

Men om nio dagar smäller det mer!
Suck, jag har tråkigt. Emilia verkar dissa sin mobil hela tiden, eller mej, för hon svarar aldrig om jag kan sova över hos henne första januari. Thats life. Mycket tid idag har gått åt att börja på ännu en bloggdesign. Men den går inget bra alls, och den jag sparade igår är ju inte heller super. Once more, thats life. Förresten så kom jag på att mamma ljugit för mej.. När jag fick min macbook sa hon att jag inte skulle få några julklappar (jag gick med på det, för datorn är super) men ändå ligger det en massa paket till mej vid hennes usla paketgömma. *happy face*

Julen firas hos mormor och morfar med dom och mina kusiner. Min lilla kusin kalla ska vara där också och han är verkligen skitrolig. Han är bara två år och kan redan säga helvete.



Morgon?

Jo nu är ju klockan alltså halv ett, men det är väl ändå fortfarande morgon, eller?
För allstå jag sitter ju här i pyjamas fortfarande, och det betyder ju att det fortfarande är morgon.. Om det nu inte är det så ändrar jag på det nu!
Eller något i den stilen. xD
Okej, kanske att jag borde gå och duscha nu. Har faktiskt suttit och pylat till en film som hette typ Air Bud eller något i den stilen, jo förresten, jag och Johanna kollade aldrig på filmen igår, så det blir nog idag.
Vet ni vad som mer hände idag? Mitt rum är färdigt!! Eller ja, typ.. Jag har ju inte flyttat ner sängen och det här än, men det ska ju stå i ett litet rum typ bredvid.. Eller nåt. Det är svårt och förklara får ta kort sen när det är helfärdigt och visa. Fast vi ska förstås inte fixa mitt sovrum förrens till sommaren xD Aja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! ^^
Nu ska jag dra och duscha, se later, alligator!







OMG!

OMG vilken succé vi har gjort idag, 162 besökare. Keep it up, we love you <3

( Skulle egentligen lagt upp bild, men det gick inte -.-')










Johanna=härmapa

Att härma Ida gillas, speciellt när Johanna vill skryta med bra böcker och bra kameror xD
Lite busigt xD

     








Det funkade faktiskt.

Jag har faktiskt aldrig trott att det skulle funka att få ett hjärta av ringens skugga på en bok. Var tvungen att prova det och fick då se att det gick.

Bilden jag lyckades ta (klicka på den)




Systrar, ni måste läsa och svara nu :>

Johanna & Emilia är just nu och har säkert jättekul. Om jag också hade bott nära dom hade jag kanske också varit där nu och skrattat. Men nej, vill jag vara med dom måste jag ta bussen ut.

Johanna & Emilia, vad sägs om att sova över vi tre hemma hos mej någon dag nu på jullovet?


Hos Johanna

Är nu hemma hos Johanna :P
Vi har precis bastat och nu sitter vi här på Johannas rum, Johanna hon sitter och snackar om något i nåt fotoalbum, jag har inte lyssnat så noga. Slå mig inte Johanna, du sa precis "Detta är ju skitkul!" Inte för att jag har lyssnat men, jo det är skit kul!
Nää, jag är fortfarande inte flummig, Johannas mamma och hennes bästis verkar ha varit lika flummiga som vi brukar vara ^^.
Nä, nu ska vi nog ta och titta på film, kommer inte ihåg vad den hette, men den hadlade typ om en pojk-flicka, alltså det var en tjej, men hon hade bara typ umgåtts med killar så hon var lite killig av sig. Men iallafall så hamnar hon på ett internat och där tvingas hon typ umgås med tjejer och så passar hon inte in där och så vidare..
Sydney White hette filmen, jag frågade Johanna xD

So long ^^







EMILIA, LÄS!

Emilia va fan, svara på sms:et nu! Du går väl inte till Johanna utan din mobil?



Gossip girl & Parlamentet

Om några minuter ska jag dra och se Gossip girl, kärlek. Sedan klockan halv nio börjar parlamentet och BJÖRN GUSTAFSSON ska vara med, mer kärlek. Sedan går resten av kvällen åt att fixa med bloggdesignen på våran testblogg och att göra klart Julias blogg. Många pussar från moi.



Tråååkigt!!

Jag är trött och jag har trååkigt!
Har bakat pepparkakor och gjort kola och knäck idag. Det sista julgodiset, sen klädde vi granen.
Och lilla Emilia är så trött så hon är för trött för att vara flummig, men men. Livet är inte bättre än man själv gör det till..
Okej, jag är verkligen totalt jätteallvarlig, så här allvarlig är jag aldrig annars, jag skrattar inte ens åt den roliga historien om de två tomaterna! Då är det illa.. Okej, jag skrattar lite, men det är det yttersta.. Mer småler lite.
Usch ska nog ta och ringa till Johanna, jag har hennes svarta converse här hemma.

Blir man trött av att inte äta något? Jag har bara ätit frukost och en fjärdedels kebabrulle idag, och jag är inte hungrig.. Wow, för en gångs skuull känner jag mig inte hungrig! Alltså det är ju sjukt, jag äter ju typ hundra gågner så mycket annars..
Får gå och kolla om jag är sjuk eller något, hoppas inte det. Förra julafton låg jag i migrän. Hatar och vara sjuk till jul.
Ha det så bra iallafall, ska gå och klaga på något, det är min grej när jag är så här opigg..






CS kan ge skratt.

Nu sitter jag på min macbook på mitt rum och Jimmy spelar CS, som vanligt, på hans rum. Och denna komiska mening hörde jag han nyss säga till sin kompis Emil;

"Honken, dö inte!"

Jag tyckte att det var rätt kul faktiskt.



Julfotografering utomhus

Jag bestämde mig för att gå ut och fota lite bilder med julstämning i kylan.
Resultatet blev väl relativt bra, då bilderna är varma men mina fingrar kalla xD.


        








 


Jonas the dead terrorist

Jag måste faktiskt erkänna att min pappa kan vara väldigt rolig ibland.
Han skulle hota med att kittla mig och bara " I kill you!" .. Alltså.. Killa dig xD
HAHA, I kill you xD
Det var sjukt kul.













Nikon D60

På www.omdigitalkameror.se kan man tävla om en Nikon D60.

Riktigt roligt att det finns folk som tänker på sådana tävlingar ;D
Systemkameror är underskattat och riktigt bra.

Skulle kanske vara bra med lite tips på den sidan om hur man får till bra foton? Tips och ideér.

Nikon D60 , var med och tävla ..











Busted!

Jag skulle nyss gå och ta lite läppsyl och såg då mammas gömställe av julklappar. Haha!



Skumma kommentarer?

Kollade nyss in Kenzas blogg. Hon hade typ 100 kommentarer på sitt senaste inlägg där hon bara skrev att hon stressat. Var tvungen att se vad alla hade skrivit om det och då hittade jag en kommentar som säkert bara jag tyckte var rolig. 

"Man ser dig aldrig le med tänderna! :("



Frukost

Har nyss ätit frukost hos Amanda. Vi stekte bacon och gjorde äggröra, eller Scrambled eggs som det heter xD.
Nu sitter vi hur som helst och tittar på den dubbade Harry Potter filmen, tänkte ju inte på att de gick igår med engelskt tal, så nu blev det som det blev. Ozzy och Zakk (Amandas hundar) sitter också och myser med oss i soffan, de sov nere i fotändan i sängen inatt. Vi sov i Amandas mammas och pappas säng för de är liksom inte hemma :P . Jag fick ligga i mitten i springan xD.

Nu gör dom reklam för Nikon D90 på tv:n. Vill ha liksom!!

Neej, gud vad råkig jag är vid denna tiden på dygnet, jag är så seriös då.. Tror jag ska sätta igång lite flum inne i vardagsrummet nu ^^. Förresten Sanna fejk drömde om Z igår, hon bara "Kiss me!" Haha xD
Man bara, "Yeah, in your dreams!"
So loong Folks, nu ska jag snart baka pepparkakor ^^







Brist på passande rubrik.

Igår natt vid tolv när jag skulle lägga mej, fatta hur dåligt jag mådde. Låg och frös, huvudvärk som fan och mådde otroligt illa. Var nära att jag skulle hämta spannen. Men lyckades somna. Idag har jag fortfarande huvudvärk och känner mej allmänt yr hela tiden när jag står upp. Men förhoppningsvis går det väl över idag.
Vaknade upp med stark sol, som än är kvar. Det är mysigt. Så snart mitt kamerabatteri laddat klart ska jag ut på en fotorunda. 

Hoppas ni mår bra, för det gör iallafall inte jag.



Choklad

Jag vet inte riktigt om jag har nämt det innan, men jag har ett helt berg med choklad på mitt rum nu, som jag troligtvis aldrig kommer bli av med. Har fått i julklapp och sånt, och ja. Det är ganska mycket.
En paradis ask, en merci ask, en toffifee ask, ett hallonchoklad, ett marabou och en marcipanchoklad sak.
Sen har vi sjukt mycket godis kvar ifrån i fredags också. Min jul kommer nog bli ganska sockrig xD
Aja. Jag läste Emilias förra inlägg, och inser nu att hon inte kommer vakna förrens vid 13 eller något, själv vaknade man nu redan vid tio trots att man såg på förtrollad med pappa och Jakob tills ett i natt.
Jag har börjat gå och lägga mig ganska sent numera, haha.










UMO

Har någon sett reklamen för ungdomsmottagningen på nätet?
Den här killen som säger ty så här ;
"Jag är jämt trött, vad ska jag göra??" Och jag och Sanna och Amanda som är övertrötta bara;
"SOVA!" ASG x'D
Och nu kom Amanda med idén om att dricka kaffe och Sanna med idén om att dricka julmust ^^
Fler förslag någon?
Måste dra nu ska hjälpa Sanna upp på stolen, hon trillade ner för att hon skrattade så mycket xD Hon var så kissnödig att hon höll på att kissa på golvet sa hon sen när hon kom upp så var hon helt plötsligt törstig istället.. ^^
Sen höll hon på att kissa i kylskåpet, tror jag måste gå och ta hand om min stackars flummiga kompis nu ^^
Nej vi är bara flummiga, vi knarkar inte eller så, även om det kanske verkar så.. Nu rapade Sanna, för hon fick ingen luft, och nu följer Amanda hennes fotspår. Nu ska jag försöka lugna ner mig, till och med Nikki (Amandas fågel.) börjar tycka vi är jobbiga nu ^^










Kategorier

Emilia har upptäckt kategorier (Jag vet att jag är efterbliven!)
Nu ska hon iallafall testa den :P Såå detta är egentligen ett ganska onödigt inlägg. Men tänk på den vitsen om de två tomaterna som skulle gå över en väg och den ena blev påkörd och då sa den andra  "Kom nu senap så går vi!" Jag och mina poänglösa vitsar som jag har varnat er för innan xD








Hyper

Nu så, nu är jag hyper!
Jag lyckade övertyga dom om att vi skulle ut och gå, och nu ligger vi på mattan i hallen och snackar skit, precis som vi tjejer brukar göra :P
Eller ja, rättare sagt så snackar vi tv och datorer, om vilken som är bäst och billigast och Sannas favorit som hon kanske ska köpa efter jul (Joo, det har vi fått höra ett par gånger.. Fast jag är nog egentligen likadan själv, jag och Sanna i ett nötskal, eller två nötskal kanske xD Nu börjar jag bli flummig!) och den är hon väääldigt stolt över, inte så konstigt kanske i och för sig.. Funderar på att sälja min ena stationära data (Ja, jag har två. En hos min Mutti och en hos min Vati..) och köpa en bärbar lite smidigare data istället.. Får fundera på det.

Aja, ska ta och göra något med min hyperaktivitet så länge den varar ^^







Stjärnfall x2 och mobilköp

Idag så tittade jag, pappa och Jakob på stjärnorna och fick syn på ett skarpt stjärnfall. Jakob tittade vidare ditåt och pappa frågade mig om jag sett någon satellit. Det hade jag ju, och båda vi tittade uppåt. Då får vi syn på ett till stjärnfall, bara några sekunder senare =)

By the way så ska jag köpa en ny mobiltelefon, som inte är låst till något. Det ska helst vara en walkman sony ericsson, med ganska bra kamera och mycket plats för musik :D

Någon som har något tips?












Ut och gå :P

Jaha, nu sitter man här och försöker övertyga Sanna och Amanda om att vi ska gå ut och gå lite, vi får väl se hur det går.
SANNA ÄR BÄST!
Så går det när man låter Sanna ta över datan för ett par sekunder, så låt aldrig henne göra det! Jag bara varnar er!




Ätit nu :P

Joo, maten gick faktiskt att äta.. Det var nog för att jag fick göra det mesta (varför är jag inte förvånad?) som det ble så gott.
Och nu tycker dom jag ska hjälpa till och tömma diskmaskinen också !! Liksom jag gjorde ju allting innan ju :P
Nej men skojade bara dom insåg också det så lilla jag slipper tömma diskmaskinen ^^
Okej nu känner jag att jag börjar bli flummig och att jag har ätit för mycket idag, trots att jag har ätit ovanligt lite. I guess att jag är inne i en sån period igen. Är aldrig hungrig nu för tiden.. Skumt, men det är så ibland om man är skum som jag är xD
Ska ta och göra något med mitt liv nu, hare gött folks och ha en trevlig kväll. För imorgon är det fjärde advent! =)






En opassande rubrik.

Jag mår inte direkt bra just nu, haft huvudvärk hela dagen trots att jag tagit två alvedoner. Aldrig haft sådan här huvudvärk innan. Har lite feber också. Sov någon timme vid sex-tiden, i hopp om att huvudvärken skulle dra åt helvete och det kanske hade funkat om inte pappa ringt och väckt med. Jag vill inte må dåligt.

Något komiskt från idag;
Idag typ klockan två så var jag fortfarande med Johanna och Emilia. Jag och Emilia låg med benen uppe i luften och vi började snacka om förlossning.

Ida: Såhär ligger man när man föder.
Emilia: Man kan göra såhär också.. Jag har gjort båda.

Hmm.. Emilia, har du kanske något du vill berätta för oss?



Fortfarande hos Amanda..

Kanske inte är så konstigt i och för sig, eftersom jag ska sova här x'D
Iallafall så har vi pommesen inne i ugnen nu och snart ska vi börja steka kyckling-kebaben (Haha, kyckling-kebab ASG xD Det verkar som om Colan har gjort sin verkan. Emilia börjar bli flummig..)
Amanda kom nyss med hela påsen med kyckling-kebaben och sa;
Amanda - Lukta!!
Sen tryckte hon påse i huvudet först på Sanna och sen på mig.. Mysigt verkligen..
Emilia - Det luktar vitlök!
Sanna - Det är säkert människa där i..

Om jag någonsin sagt att vi är normala eller att denna maten kommer bli bra (Våra kok-konster är inte dom bästa, fast nu pratar jag ju bara om mig själv.. Eller nåt.) så tar jag genast tillbaka det!

So long Folks, och hoppas att ni har fått äta god mat iallafall, inte bränd eller rå eller hur detta nu kommer sluta.
Amandas systrar får vara försöks kaniner xD



Johanna och Linus nördar blogga.se

Sitter då här på mitt favoritställe på jorden med min LILLA kusin, som blivit väldigt lång faktiskt xD..
Han har dessutom färgat håret nu, det var han väldigt noga med att säga.
Ziri är också här idag, hennes första jul firas med oss den 20 december ^^
Nu kom Jakob också. Troligtvis vill de båda små 12 åringarna nörda sitt lilla internetspel som heter  "battelon" ..
Typ. Skumt. De kutar omkring med enorma svärd och mördar dinosaurier i rustning..
Linus tycker det är skitkul att blocka folk på MSN, och att WOW är roligare. Han är så nördig.
WOW SUGER!!! (Bara min lilla åsikt.. Men det är väl därför jag har blogg? För att framföra min åsikt?).
Iallafall. Julstämning hos farmor och farfar. Snart ska vi leka den traditionella presentleken som vi
alltid leker <3.

Linus säger:

Wow äger. Johanna suger. Jag äger på cross! och cs!!!

Jakob säger:

Battelon äger, WOW är roligt. 

Johanna säger:

OMG! Linus spelar CS !! O.o
Idas bror kommer lätt att säga emot, och att han är bättre. Men aja. Små nördiga 12-13 åringar har inget att säga till om.. MOAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHA


Hos Amanda

Tjenare igen :P
Nu är lilla jag hos Amanda. Vi ska käka kyckling-kebab sen, bara jag som tycker det låter otroooligt sjukt!? Liksom kyckling-kebab..?
Hur som helst så kommer jag nog inte skriva mer här på denna bloggen ikväll, eller ja det beror på, jag kan ju alltid övertyga dom om att det absolut är nödvändigt, men vi får väl se:P

Nu ska jag dricka lite cola, så jag kan bli hyper och flummig igen. Är liksom lite mer mig själv då ^^

So long Folks!







Johanna har dissat mig..

Joo, som sagt Johanna har dissat mig för att gå in och duscha..
Liksom dissad för en dusch!? Fast det kanske är bra ändå, annars jag kanske hade fått gå runt med en stinkande Johanna. Hrm. Jag kanske också skulle ta och duscha innan jag sticker till Amanda. Om jag orkar.. x'D
Okej, jag erkänner, jag orkar nog, och jag har antagligen dissat Johanna för en dusch många gånger eftersom jag älskar att duscha (Yeah, believe it or not..) och gör det så ofta som möjligt utan att slita för mycket på håret. Dock hatar jag att håret blir blött när man duschar. Det tar så lång tid innan det torkar, eller ja. Det finns ju något som heter hårfön, men palla använda det liksom :P
Nää, allt detta snack om duschningen har gjort mig smutsig.. (Haha, där var jag nästan rolig även om jag inte riktigt fattade poängen själv i det hela..)
Jag <3 poänglösa vitsar
Jag bara förvarnar er, be aldrig mig dra en vits eller rolig historia om ni inte är föreberedda på det värsta, för det är alltid bara jag som skrattar åt mina skämt. Så nu förvarnar jag er, och ni lär inte behöva be mig om att berätta en rolig vits, det är nog snarare jag som lär tvinga er att lyssna (eller läsa xD)..

Nää, om man skulle ta och lägga upp något på bdb, nu när man ändå inte har något att göra.


Ha ett trevligt liv folks, för det kommer iallafall jag att ha! =)
'

Fötter, läskiga saker att ha i ansiktet.

Igår natt vid tre var jag och Emilia extremt flummiga och fulla av skratt. Johanna var extremt sur, kanske för att hon skulle stiga upp klockan åtta. Men vi fick sova länge, hehe. Jag och Emilia har haft krig med fötterna, som vanligt. Men hon har längre ben än mej så hon har mycket lättare att trycka sina fötter i mitt ansikte än vad jag har. Det är inte mysigt alls. Men jag lyckas också rätt bra ibland.

Ida: Jontes fotsvett!
Emilia: Varför har du hans fotsvett under din fot?

Ja, vi är helt normala. Ingen fråga om den saken. Okej, men nu måste jag gå. Johannas lillebrorsa ska ha datorn, han var så snäll och lät mej skriva klart detta inlägget. Och om 15 minuter blir jag hämtad. Så städandet lämnar jag till mina bästa vänner. Snälla jag. :3


Emilia bloggar, oseriöst ofc!

Jaha, här sitter man igen. Framför datan, ibland undrar man om där verkligen inte var lim på stolen, att det är därför timmarna alltid flyger iväg så snabbt när man sitter här?
Okej, jag lät nästan filosofisk, och var absolut inte meningen, så sorry. Detta skulle ju bli oseriöst.
Tror jag flummade för mycket igår natt. Jag är ju inte alls flummig nu ju.

Hur som helst så kommer här en flummig sak från igår;
2 1 10 19


So long folks !







Godmorgon alla glada, och oglada.

Och den meningen snodde jag från Emilia, hon brukar nämnligen säga så. Jaha. Nu är klockan nästan tolv och jag och Emilia ligger kvar inne på Johannas rum. Vet inte var Johanna är, hon försvann någonstans. Och bara för att det är tidigt på morgonen (kanske inte så tidigt) så har jag inget att roligt att skriva just nu. Förresten sä kom Johanna nu, fast nu gick hon igen.

Ikväll så ska jag nörda datorn. Ska hjälpa min vän Julia att fixa sin blogg. Det ska bli kul, eftersom jag älskar att leka i photoshop. :D



Alltid sist ute.

Nu är det inte kul längre, Emilia och Johanna skriver ju allt före mej. Jag får inget att skriva om. Kan berätta att jag nu är väldigt pigg. Sa faktiskt till Johanna innan jag somnade att jag bara skulle sova en liten stund (40 min blev det) sen skulle jag bli pigg. Och jag hade rätt! Förresten så har jag en gul brödrost hemma. :D

Just nu sitter vi och tittar igenom gamla skolkataloger. Det är otroligt kul.


ang. Emilias inlägg

Jag har några små erkännanden.. Bland annat om att Emilia inte sa hela sanningen i förra inlägget.
P.S : Emilia frågade nyss Ida om hon kunde knäppa upp hennes armband till henne, och här kommer samtalet:
Emilia: Kan du knäppa upp denna?
Ida: Nej jag är inte bra på sånt, fråga Emilia.
SNACKA OM ATT VI ASGARVADE.. (Jo, Ida har vaknat nu.. eller vaknat och vaknat. OJ! Nu sover hon igen ^^ )
Nu vaknade hon igen ^^ Och hon fattar NADA..
Emilia har har tysta hostattacker.
Iallafall. Här kommer mina anteckningar:
1. Jag kastade inte tomteluvan på schackbrädet, det var Ida som kastade den på mig först, sen skulle jag kasta tillbaka och råkade missa lite ( liite xD ).
2. johanna ljuuger!!!!
3. EMILIA!
sluta skriva när jag bloggar -.- Man kan verkligen inte gå ifrån två sekunder -.-
4. Hmm. Vad var det jag skulle säga? JO JUST DET! Jag har massor av godis och mat över.. moahha. partyparty.. jag kommer bli mätt imorgon xD men Emilia kommer nog snotta ganska mycket xD
5. EMILIA SKA INTE BANTA SOM HON SÄGER ATT HON SKA ! O.o
6. Min pappa är rolig.
7. Ida sover som en stock och missade något jontekul.
8. Jag vet inte alls varför jag skriver den här listan.
9. Nu måste jag snart gå i ide för jag ska upp klockan 8 imorgon och sälja kvällsposten.
10. Vi såg en väldigt komisk stockholmsfjortis videoblogg idag xD









Kvällen

Angående Johannas inlägg här under, så är inget av det sant.. Eller ja, vi låtsas som det iallaall eftersom jag skulle bli mer mogen, och jag inte har lyckats så bra med det. För jag menar hur pass mogen är man om en som går i sexan säger till en att man är omogen, (jag går i åttan :P)? Helt ärligt alltså, Emilia måste komma ur kiss och bajs-åldern..
Nää, får ta och skärpa mig. Hur som helst kvällen har varit skojsig, det känns som det kommer bli en lång helg, och sova det får jag göra nästa vecka ^^. Vi har städat klart efter Johannas lilla, eller kanske inte så liten men ändå, tillställning xD.
Vilket ord, tillställning, vad är det för en översmart människa som har kommit på det ordet egentligen?
Hur som helst så har Johanna då, (för typ en och en halv timme sen, men ändå..) råkat välta ner alla schack pjäserna, eller jag vält och vält, de var huller om buller helt enkelt. Hon kastade en tomteluva på dem.. Skumt, jag vet. Sen skulle Ida iallafall ställa iordning dom sen (då var hon lite rasistisk också, men det kan vi ta sen ^^) vår konversation;
Ida - Men va fan gör du där, du ska ju vara på andra sidan!?
Emilia - Ida, vem snackar du med?
Ida - Men asså den svarta kungen stod på den vitas plats.. typ..

Och sen började lilla jag asgarva. Och det är då Ida kommer med den lilla rasistiska kommentaren(Nej, vi är inte rasister någon av oss!) ; "Men asså den svarta kungen gillade de vita pjäserna bättre för han tyckte att dom var bättre än de svarta!" Det var då jag började påpeka att hon var nååågot rasistisk. Även om det bara handlade om schackpjäser.
Nu har iallafall Ida gått i ide, som hon sa innan hon somnade, fast vi får nog snart väcka henne, för hon har snott mitt täcke, och hon ligger dessutom på halva min madrass!








Ser ni att jag har fixat namn grejen nu?? =)





Erhm

okej. Emilia ligger på golvet med fötterna upp i luften och säger " eeeeee " och låter som en söndrig traktor.
Sen säger hon " vänta lite, var tysta" och fiser xD
DÅÅÅ sätter sig Ida på hennes fötter.. Alltså. De är väldigt normala.
Nu sa Emilia sin normala replik: " Ibland så kräks jag " och tycker att man ska säga det i sammahanget när man pratar om Göran Persson. Nu ligger de där och tittar på stjärnorna i taket, som inte finns där.
De måste ha blivit väldigt flummiga av alls godis.











Smyg-bloggning :P

Ett snabbt inlägg, sitter hos Johanna och smygbloggar, hon är totalt omedveten om det. Om inte Sanna, Emmy eller Amanda skvallrade nu vill säga x'D
Francy, jag fick VG i allt utom idrott där jag hade G :P
Så nu vet du mina också ^^

Jaha, annars så gör vi väl inte så mycket försöker lösa kluringa, vilket är totalt omöjligt för mig och Ida så vi smög iväg och smyg-bloggade istället xD. Det är lite mer vår grej! ^^

nej nu blir dom nog snart misstänkta så nu får vi dra och låtsas som om ingenting har hänt.
Och ingen skvallrar?
Johanna när du läser detta så slå inte oss är du snäll (A)!?

/Emilia

BTW, min signatur grajsimojs kommer senare ikväll/inatt :P

Johanna bloggar betyg och julshow

Jag har inte hunnit skriva så mycket på bloggen de senaste tre dagarna, kan faktiskt avslöja att jag sovit istället.
Det har varit så stressigt inför julshowen och hela dagarna har jag varit upptagen av att öva osv.
Nu är iallafall julshowen över, och vi har fått våra betyg. Det var roligt. Vi stack och fikade också sedan, och bytte julklappar. Det är så roligt med julklappar (CHOOKLAAD xD)..

Aja. Här kommer iallafall betygen: 
 (Jag vet att bilden är suddig)

Iallafall.  Bildbetyget är inte med, för vi hade inte bild denna terminen.. Jag har iallafall VG i bild sedan första terminen i åttan.. Nu satsar jag på att gå ut med " Straight A's "...













Avslutning och BETYG!

Idag hade vi skolavslutning. Lov nu till den 8:de, hur härligt som helst. Niorna visade en underhållande julshow idag. Jonte blev årets skitunge och ni på Humleskolan vet hur kul det verkligen är. Efteråt samlades vi i 8D i klassrummet där vi fick våra första betyg utdelade! Jag vet inte hur det var med dom andra men jag var verkligen nervös.

Bild: MVG

Engelska: G

Idrott och hälsa: G

Matematik: G

Spanska: G

Musik: G

NO-ämnen: VG

Slöjd: VG

SO-ämnen: VG

Svenska: VG

Teknik: G

Så blev mitt betyg.

Vi slutade klockan elva. Då drog jag och tjejerna till Böckmans och bytte julklappar. Många roliga rim och mycket presentöppnande. Nu sitter jag här hemma framför datorn. Klockan sex ska jag hem till Johanna och ha trevligt, ska även sova över där. 


Ang Rubriken..

Angående rubriken i det förra inlägget, det glömde jag skriva. Jag tänker försöka bli lite mer mogen, det kan bli lite svårt i de kompiskretsarna jag har, men mna gör väl sitt bästa. Eftersom jag fortfarande är i kiss och bajs-åldern, kände jag att det kanske kunde vara dags nu, eller vad säger ni?

Omogen, jag?

Sitter här och skriver rim, har bestämt mig för att nästa år ska bli ett godisfritt år. Vi får väl se hur länge det håller, men ni påminner väl mig?
Har varit i skolan som vanligt, men vi slutar imorgon!!  Hur som helst så har vi julbakat idag, det gick väl sisådär.. Snickersen brändes vid. Men det gör inget för dom var inge goda ändå :P
Om ni undrar varför jag så plötsligt bestämt mig för att sluta äta godis så är det för att vi fick så grymt mycket julgodis idag i skolan (precis som förra året..) och man bara "Jaha, vem vill ha mitt julgodis??" Det enda problemet var väl att alla sa så, utom Ida D. Hon fick alltihop.. :P Stackars människa.
Nej, nu ska jag ta och hitta på något. Typ fortsätta med mina julrim. Johanna ska ju till julshowen tillsammans med Ronja, och lilla Emilia är pank(How ovanligt.. NOT!) så hon har inte råd (inte ork heller för den delen eftersom vi får se den gratis imorgon ändå x'D) att åka och kolla på den.

//Emilia

Vilket liv vissa har.

Vet ni vad? Nu på sistone har mamma fått en massa paket och tidningar och sådant som hon INTE har beställt. Det är sådant som ska betalas så hon får väldigt ofta ringa samtal. Det verkar som om någon jävlas med henne. Ibland skickas saker fel, men inte mer än 5 gånger? Kan se framför mej den onda gubben som hotar oss när han sitter och gör beställningar till oss genom telefon, och när han lägger på skrattar han det där onskefulla skrattet. Johanna kan också tilläga att han är läskig, eller hur?



Mat på kläder och i gröten.

Under maten idag i skolan var det mycket underhållande då vi fick se flygande gröt (twice) och en flugande gurka med ketchup. Richard sa något kul och Dessie började skratta med gröt i munnen och den flög rakt på Agnes, båda gångerna. Sedan var det värsta ödets hämnd då Agnes råkade (eller var det med vilje?) tappa sin gurka med ketchup på i Dessies gröt. Dessies ansiktsuttryck var mycket komiskt.

Nu ska Ida snart gå och packa innan hon ska ta bussen ut till Bromölla. Hon ska sova hos Sofia ikväll. (Hur gick föräldrarna med på det?) Och ja, Ida gillar att prata om sej själv i tredje person.



En bokstav kan göra mycket.

Bläddrade igenom mina bilder på bilddagboken lite. Kom till en bild från måndags då jag var med Fia och vi fotade Fias ekorre Puffan. Världens gulligaste. Iallafall så såg jag denna kommentaren nyligen.

"gud vilken gullig bil!!:)"

BIL! Asså jag är säkert jätteskum men tyckte det var skitkul att hon skrev bil när det var en bild på en ekorre! Jag flinar fortfarande när jag läser den meningen.



Dam igen :P

Vet att ni antagligen är trötta på mina flummiga inlägg nu, men här kommer ett till x'D

Körde precis dam tre omgångar till, jag mot Amanda och Emmy. De körde tillsammans, jag vann två av gångerna!
Och alla bara; Amazing!!
Eller inte, iallafall så sista omgången (när dom vann) så hade de en nolla som hemligt kort, och Emmy vänder upp kortet och bara;
-Tyst Amanda. (Hon skriker alltid när hon har en nolla)
Och Amanda bara "JAAAA!!"
Vadå avslöjat liksom!?
x'D
Nej nu ska jag och min sjuka humor, (som jag har haft sen jag föddes, bara att den har utvecklats lite mer och mer med åren.. Det är nog beroende lite på folket jag har umgåtts med, HAHA, känn er utpekade!! x'D Tror tyvärr inte den kommer växa bort :P..)
//Emilia

Omogenhet?

Ursäkta mitt fula språk i förrföregående inlägg, jag ska aldrig mer skriva Bajs igen.
Oj, jag råkade visst precis skriva bajs igen, oj, nu skrev jag bajs igen x'D

Okej ursäkta min omogenhet, nu ska jag gå och skaffa mig ett liv, eller iallafall något att göra.
Emilia har inga läxor och det är braa!! ^^

Nej, nu ska jag gå och irritera Amanda och Emmy, wish me luck!

//Emilia

Jag loosade x'D

Som jag sa så loosade jag, ville bara skriva det ^^
Så nu vet ni det, ha det bra nu, och ha det så kul med jordskalven, om det uppstår hål så hoppa inte ner där, ni knaske kommer ända ner till magman (heter det så?) och det kan nog bli lite smärtsamt ;)
Ha en trevlig dag folks!

//Emilia

Haha, mm bajs

Var bara tvingen att skriva Rickards grej, (Sorry, menade Kim.. Eller nej förresten nej det gjorde jag inte, Slickard is the word!) Har typ varit det vanliga i skolan, (som Ida redan har skrivit om x'D) fast vi hade inga vanliga lektioner, vi hade de sista vanliga lektionerna denna terminen igår (Läs; YEEAJ!!) vilket var väääldigt bra! Eller något :P
Hur som helst är jag med Emmy och Amanda nu, dom sitter här bakom mig och spelar Dam, jag ska möta vinnaren. Ofc kommer jag vinna som vanligt (Läs; Looosa!) Men det blir nog kul ;)
What Ever, det känns som detta bara blir flummigt nu så slutar nu så jag kan vända mig om och asgarva åt något oexisterande, precis som vanligt med andra ord!

So long Folks!

//Emilia

Förresten om ni undrar varför Ida och Johanna har såna tjusiga grejer med sina namn under sina inlägg och inte jag, så är det för att min inte har blivit färdig än.. Eller jag har inte riktigt hunnit fixa en än xD WTE, nu spelar dom snart utan mig, måste dra!

Julpyssel och städning.

Idag i skolan har vi haft julpyssel och städning, logiskt med tanke på rubriken. Julpyssel hela förmiddagen. Några av oss gjorde tomtegubbar. Och det mest komiska med det var nog detta;

Amanda: Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag har tappat huvudet!
Vi: *garv*

Jag gjorde två julkort som blev helt konstiga. Gjorde också en loppa som jag klistrade fast ögon på och tunga, sen ville Manda ha den så hon fick den. Bara gjorde den för att jag inte visste vad jag skulle göra. Städningen sedan var inte lika kul. Och imorgon blir det mer städning. Aja, nu ska jag gå och baka pepparkakor med mamma och Jimmy. 



Nackdelen med tre stycken.

Småskrattade när jag läste Johannas kommentar att hon blivit sur då hon skrivit ett jättelångt inlägg som sedan hade försvunnit. Döda mej inte nu Johanna men det var nog mitt fel! Jag loggade in på blogg.se och kollade det senaste inlägget där (som tydligen inte skickats in än) och sedan loggade jag ut. Och då satt trodligen Johanna och skrev. 

Detta kommer nog ske många gånger under denna bloggs tid! Förresten så har jag startat upp och göra en till header, behöver dock bild på Johanna och en när Emilia hänger upp och ner. 


Inget kvar som jag kan skriva..

Emilia och Johanna har ju tagit allt som hänt idag. Vad ska jag skriva nu då? Hmm.. Mitt godis jag köpte i stan var godare, mycket godare, än nudlarna med kycklingsmak jag åt nyss. 



Läskiga händelser x3

Idag vaknade jag som vanligt av min lilla mobil som började vibrera och spela upp " Hilf mir fliegen " med tokio hotel, och precis som vanligt snoozade jag den. Jag tror att jag hann snooza den en gång till innan jordskalvet, eller var det kanske efter? Jag låg iallafall och halvsov då marken började skaka. Min första tanke var " Shit, det blåser så mycket att det skakar " och min andra tanke var typ " rädda mig jag kommer dö " xD. Men det är ju inte precis vanligt med jordskalv i Sverige, och hela skåne skakade faktiskt imorse. Sen kom då lillebror in några minuter senare och utbrister: " Johanna kände ju jordskalvet?!" och jag bara: " Jasså det var det som hände ", lite sådär halvtrött, men jag gick iallafall upp efter det, smsade Emilia och Ida och frågade om de märkt av det.

Sedan var det skola då. Övning inför julshowen idag igen, det är ganska bra faktiskt. Vi hinner med mycket, men behöver inte vara på lektionerna. Men de gör inte mycket annat än att städa, pyssla och titta på film om jag har förstått rätt. Vår låt blir jättebra, och om det blir som planerat så kommer vi även att spela på Maxi imorgon med en utav dem. Efter skolan idag åkte vi in till stan, lite sådär komisk/vanlig upplevelse.
Emilia skulle tvunget äta korv, så jag köpte potatismos (ja jag är vegetarian) och vi satte oss på de här små stenfigurerna på torget och käkade det. Sedan var det några duktiga människor som spelade trumpet eller något en bit bort, massa julsånger och sånt som jag sjöng med i, vilket Emilia störde sig på. Sedan iallafall på tåget på vägen hem så höll Ida på att få sitt busskort indraget + 700kr böter, för att vi skulle kolla om hon kunde åka på sitt busskort. Hon hade något legitimation grej till busskortet som inte var ifyllt och jaja, därför räknades det som tjuvåk, fast vi tänkt betala resan på tåget om inte kortet skulle fungera. Iallafall kom den här tågvärden som jag hade kallat för idiot ett antal gånger ut och sa att hon var " snäll " idag, jättesnäll. Visst. Men, hon gjorde väl sitt jobb. Allt vore bara så mycket bättre om hon stuntat i att säga att hon skulle ge de där böterna ifrån början.

Den tredje saken är ganska läskig den också. Jag skulle ta upp Emilias pins, som jag köpt tillfälligt till henne, och så känner jag typ sms i fickan och bara " Det är jordskalv i min ficka  " .. Men jag hade inte fått sms eller något alls.













Jordskalv och böter

Imorse vaknade lilla jag av att hela sängen vibrerade, tyckte det hela var lite skrattretande och trodde bara det var som det blåste ute. Tills mor min kommer in och jag frågar henne vad det var som skakade och om hon också kände det, jo det hade hon gjort men hon visste inte om det var storm eller om det var ett jordskalv. "Men kolla om det blåser ute då!" Säder smarta jag, men det hade dom ju redan tänkt på (Jag är som vanligt smart i efterhand xD). Och svar på frågan "Nej, det är i stort sett vindstilla ute.." Jaa, då kommer paniken, lilla Sverige kan ju inte ha jordbävning! Vad händer nu, kommer vi dö? Och så fortsatte det en liten stund innan jag kom på att de där så kallade 'plattorna' inte kan flytta på sig i Sverigen eftersom Sverige ligger mitt i en. Jo att jag senare idag  fick reda på att det hade blivit en spricka mitt i Sveriges 'platta', det är ju en annan sak..

Har också varit i stan idag, med Johanna och Ida. Köpte de sista julklapparna typ till Sanna och Agnes :P Har köpt alla nu, och jag är stolt!
Köpte tre pins också, eller ja.. Jga hade ju inte mer pengar ute och orkade inte ta ut, så än så länge har ju Johanna betalat dem.. Men det var iallafall en typ med texten 'Hey, Ho, Let's Go!* Ni vet Ramones, en med Pink Floyds typ logga för en av deras skivor elr något, asså de brukar ha med den på tröjor och sånt och en med Rolling Stones-tungan elr vad man ska säga ^^
Känns som jag börjar ta över far mins musiksmak lite granna..
Hursomhelst på tåget hem sitte jag och Johanna där med våra biljetter och Ida med sitt kort som hon fått i skolan, vi tänkte prova om det funkade på tåget också annars skulle vi köpa en biljett på tåget till henne. Hursomhelst så kommer den satkärringen (som visade sig vara lite människa sen..) och tar hennes kort och säger att hon ska betala 700:- i böter för tjuvåkning bara för att hon inte hade klistrat in en bild på sig själv i det här lilla grejet som man får till! Och vi bara, " men kan vi inte köpa en biljett på tåget" och så förklarade vi hela hur vi hade tänkt och hon bara "Nej för det räknas som tjuvåk eftersom hon åkt utan kort på sig själv hela terminen!" och blablabla, sen kom Johannas mamma (som av en händelse var på samma tåg som oss) och försökte hjälpa oss, men nej Ida får den där lilla räkningen på 700:- och vi går av tåget och går genom halva perrongen och då kommer någon efter oss.. "Hallå vänta lite, jag är snäll idag!" Då kommer surtanten efter oss och ger tillbaka busskortet (som hon drog in, glömde jag nog att berätta?) till Ida och tar tillbaka räkningen.
Och alla går lättade hem till sitt, elr något ..
Aja, skriver kanske mer sen, och bli inte uttråkade om vi skriver om samma sak allihopa x'D

//Emilia

Skratt i kinderna

Jag måste bara få komma med min åsikt om att Emilia verkligen är en riktig skumtomte (Skum). Jo jag har mina egna små uttryck. Utan att jag kom ihåg det iår så gick jag runt och sa chokladtomte till alla förra året, och detta året är det alltså skumtomte som gället. Alltså en skum tomte. Iallafall. Hon var här, för att hon skulle hjälpa Emmy, Sanna och Amanda med deras blogg, men fixade inte det, så att jag skulle göra det åt henne ( Sorry Emilia, busted ), och var såklart lika flummig som hon alltid är på kvällarna, och ibland även på dagarna. Sen satt hon och skrattade en bra stund åt den här vitsen:

Två tomater skulle gå över vägen, den ena blev överkört, då sa den andra tomaten: " Kom nu senap så går vi " .

Som hon sagt själv efter att ha sett att ha hade en bild på en tomat i min dator. Inte nog med det. För efter det så började hon fnissa och säga  " Jag har skratt i kinderna, jag har skratt i kinderna!" och ta sig för kinderna som om det kittlades. Förlåt men hur kan man ha skratt i KINDERNA?



 






Akut uppdatering!

Nu ansåg lilla jag då att våran lilla bloggeliblogg behövde en akut uppdatering eftersom det inte blivit någon sen efter skolan, och det var ju ett tag sen :P

Har inte tid att skriva så mycket har lite att greja med sen hade jag tänkt lägga mig tidigt så jag orkar med helgen, känns som den kommer bli ganska tröttsam annars ^^

Aja, hursomhelst, ha de!
Tjingeling //Emilia

Dagen idag

Jaha.. Idag har väl varit precis som alla andra dagar i skolan.
Jag har sagt en komisk sak typ på gympan bara. Läraren bara;
- Jaaa, då bildar vi en rund cirkel i dessa paren!
Och jag bara;
- Kan vi inte bilda en fyrkantig cirkel!?
asg.. Jag är komisk! =)

//Emilia

Julshow

Har nyss kommit hem ifrån skolan då, hade väldigt roligt idag då vi faktiskt övade på julshowen och fixade nummer till den hela dagen. Många goda skratt och roliga diskussioner. Nu när jag kommit hem så lyssnar jag såklart på "Our christmas" av Sanna, Shirley och Sonja igen. Ska väldigt snart göra matte, men kände för att blogga lite. Imorgon blir det eventuellt stan med åttorna och julshopping. Jag hoppas så extremt mycket att det snart kan komma lite snö här i nedre delen av Sverige, det blir inte riktigt samma julstämning utan den vita marken utanför. Man hoppas verkligen på att vakna upp en morgon av att lillebror är jätteglad för att det snöar, och att det verkligen lägger sig också. Så att man kan bygga en snögrotta, precis som vanligt. Saknar den vanliga spänningen med julen, men så blir det kanske när man blir äldre. Man är inte längre lika intresserad av att titta på mönstrena på chokladkalendern, man vet att tomten inte finns och man slutar tro på att snön kommer komma för man är realistisk. Försöker ändå att bygga upp julstämningen med musik. Men det går inte så bra. Det är inte lika magiskt som det varit en gång.













Sanna,Shirley och Sonja





Igår, 13/12-08, så kom den nya trion Sanna, Shirley och Sonja till Maxi i lilla Bromölla. Människor i alla åldrar ifrån hela Bromölla samlades på Maxi för att höra dem sjunga, och få sin skiva signerad av de tre tjejerna.
Deras nya skiva " Our christmas  " har gjort stor succé och ligger etta på topplistan i sverige nu till jul.

När Sanna Nielsen tog med sig Shirley Clamp och Sonja Aldén till sin hemort Bromölla samlades Bromöllas invånare på Maxi i Bromölla. De tre artisterna var väldigt folkkära och pratade glatt med lyssnarna som var där.
De sjöng tillsammans två låtar ifrån det nya albumet " our christmas " . De två låtarna de sjöng var den lite mindre kända låten " Light a candle " och även låten " Another winter night " , som var skriven bara för dem. De tre olika, men underbara rösterna förde julstämningen till Maxi, och alla som samlats där, på Lucia dagen 2008. Det är inte ofta så mycket händer i lilla Bromölla, så det var roligt att de ville komma hit. De sa att Sanna verkligen längtat tillbaka, och lovat dem att de skulle få smaka på Sannabakelsen, som finns på Böckmans. Efter att ha varit i Bromölla skulle de åka vidare till Båstad och sjunga samma kväll. Man köpte ju såklart albumet, som många andra, och fick framsidan signerad av alla tre, som gärna ställde upp att bli fotograferade. Min personliga favoritlåt på skivan är " All I want for christmas " med Sanna Nielsen, men efter att ha tjatat genom skivan minst 10 gånger igårkväll så kan jag nästan alla låtar utantill nu.



             


xoxo Gossip Girl












Strömbrytare

Imorse skulle Ida ha igång vår USB HUB till datorn, som ger extra stöm till passporten.
Ida: Johanna denna fungerar inte, har kopplat in den och allt.
Johanna: Jaha.. Har du tryckt igång strömbrytaren?
Ida: Huh?

Alltså. Om man har en förlängningssladd med flera uttag i, med en stömbrytare på, så borde man väl ändå förstå att den lyser orange när den är igång?














Skumma busschaufförer och webbläsare.

I bussen för ungefär 40 minuter sedan;

Busschauffören: Vuxen?
Jag: Öhmm.. Barn.
Busschauffören: Jahaaa.

Man vet ju också att han driver med en. För jag, som är ganska kort och bara 14, kan inte tas som en vuxen. Sedan har en busschaufför också frågat min mamma om hon var ungdom, och hon är 35. Dessutom bryter vissa busschaufförer mot reglerna. I några bussar står det att man inte får prata med busschauffören under åkturen men vissa har ändå samtal med någon längst fram.

Nu måste jag också skriva att jag är smått sur. Min webbläsare, Safari, ser bloggen helt konstigt och det stör mej otroligt mycket. För hemma hos Johanna ser det normalt nu. Och så ser jag inte kommentarer mm. under inlägget. Borde det inte kunna fixas på något sätt?


Nu är bloggen skapad!

Herregud, det var skitlänge sedan jag, Johanna och Emilia bestämde att vi skulle göra en blogg. Jag skapade en testblogg och lekte runt och så. Sedan blev det typ paus med allt det. Men nu ikväll har jag och Johanna gjort mycket på testbloggen och när vi tyckte det var klart så kopierade vi allt och gjorde sedan vår blogg! Anledningen till att vi inte har faceshoots på Emilia är för att hon har bestämt att hon inte vill det. Så inga egopics på hennes vackra ansikte. :D 
Kram Ida och Johanna.


RSS 2.0