Ensam

Sitter här vid min kära data nu, väntar på att far ska komma tillbaka igen, han följde med Martina och Patrik ut till deras bil, skulle hämta några papper eller något sånt.
Vi har nyss ätit pizza och jag har fixat bilden till vårt arbete i skolan.
Sen tänkte jag bara fråga hur många som har vågat sig på att prova sushi? Det är en riktig smakupplevelse och bland det godaste jag har ätit, åt det senast igår. Det blev inte så mycket i stan, köpte blommor och krukor till mitt rum hos mor, och mönstrade papper till mina konfirmations kort som jag hade tänkt göra själv. Alltså inget i klädväg..

Spruta..

Idag har det varit en rolig dag =)
Som sgat var så älskar jag fredagar, och om två vecor ska jag på P-Floyd konsert! =)
Nej jag är så glad, så jag hoppas det smittar av sig lite på er oglada människor.
Tänkte dra lite vad som har hänt de senaste dagarna eftersom det var ett tag sen jag bloggade, såå typ i förrgår (onsdags) hade jag migrän och gick och la mig klockan åtta, alltså på kvällen, sket i läxorna och sånt, fastän jag skulle haft prov dagen efter. Men det blev ju ändrat sen och nu ska jag ha det typ på tisdag eller något, skulle nog haft det idag egentligen tror jag men det glömde nog både jag och min lärare :P. Jo jag kunde inte eftersom jag skulle hämta mina inlägg till skorna så mitt bäcken typ hamnar rätt eller vad man ska säga, har ju aldrig varit så bra på att förklara xD.
Sen idag var jag och tog spruta hos skolsyster, typ stelkramp och kikhosta och påssjuka, en uppföljning för jag var med i ett "försök" när jag var bebis då de testade ett antal utvalda ungar, däribland mig, så därfr tog jag inte stelkramp i fyran, men nu är det gjort! =). Sanna följde med och höll mig i handen, men helt ärligt såg hon ut att vara mer rädd än mig, sen påstodd hon att det hade runnit blod efteråt, tur att inte jag kollade då för jag klarar inte av när jag själv blöder mycket, däremot kan jag dissekera lammhjärta och kolla på inälvor utan att bli svimfärdig, har aldrig sagt något annat än att jag var skum. Sen har vi, precis som Johanna skrev tränat med bandet, skitkul är det, och det känns som det kommer bli typ asbra på UKM, och det som är mest komiskt är att vi alla i stort dett har samma humor xD. Ganska kul att experimentera med mixerbordet, även om han inte gjorde det, utan visste vad han gjorde så var det kul. Okej, det sista fattade jag inet ens själv, men whatever :P

Nej, nu ska jag kolla om vi har någon rolig film eller något här hemma, det kanske blir Dream Girls =)

Ha det så bra, imorgon gör jag och Bulan och mamma Martina stan osäker :P



Träning med bandet.

Om vi skulle repa idag har varit väldigt oklart fram tills imorse, men ja. Då blev det iallafall bestämt att vi ska träna allihopa igen! Längtar, jag ska åka om sådär tjugo minuter, och gitarren står redan framme i hallen.
Det kommer nog att bli lite prat om att vi eventuellt ska vara med på UKM och även lite planering.
Sen ska vi självklart lära oss låten också, det är ju en fördel.

Idag hade jag min "Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker" tröja på mig, och det fick några kommentarer.
Kommer troligtvis bli lite mer bloggande ikväll.

Ha det bäst, alla 13 läsare =)










Filmälskare som hatar filmer

Jag hatar filmer med sorliga slut. Jag är en filmälskare som hatar filmer.
Idag i skolan tittade vi på American history X, en film som jag hatar, och tycker att ni ska titta på för att lära er något.



Filmen handlar om två bröder, varav en är med i ett nazistgäng. Han hamnar i fängelse och när han kommer ut efter tre år är han helt annorlunda.

Titta på filmen, så får ni veta mer, moahhaa.
Nej men den är värd att se. Som sagt, se den för att lära er något.

Även nya uppdateringar om New Moon filmen.
Idag sa Emilia till mig att TOM FELTON kanske ska spela Aro i New Moon, Scheisse.
För er som inte vet vem det är så spelar han Draco Malfoy i Harry Potter filmerna, och som alla vet är jag en fantasy nerd.

Iallafall. Jag kan inte direkt föreställa mig honom som Aro, och kan heller inte föreställa mig Dakota Fanning som Jane, menmen, det blir säkert bra.









Skidor!!! SNÖ!!!!

Ja, då har man nyss sagt godnatt till pappa i telefon.
Han och lillebror har nämligen spenderat 9 timmar i bilen på väg till svenska fjällen, jag och mamma har suttit hemma och tittat på high school musical och bakat kladdkaka och bullar.
När jag pratade med pappa så hörde jag hur det knastrade i snön när han gick, måste erkänna att jag är ANINGEN avundsjuk, men.. Om tre veckor, eller två och en halv, så åker jag till SAALBACH och det kommer bli sjukt roligt.
Tycker dock lite synd om mamma som ska sitta hemma, för hon kan inte slita sig ifrån skolan.
Menmen.. Att spendera en weekend med två gullsmå kusiner och ett par skidor hade inte varit helt fel, men å andra sidan så hade jag fått massa läxor (ÄNNU mer) och ja.. svenska fjällen är överskattat.
Go to alperna FFS..









Läxor

Läxor är drygt, dessutom glömde jag, precis som igår, pappert till SO:n i skolan. MEN jag får tid att göra den imorgon på skoltid, vilket är bra. MINST 4 sidor tills på Fredag och jag har inte börjat. Positivt. Men jag brukar göra dem bra, i sista sekund. Jag har nyss suttit och gjort alla oregelbundna verben på glosboken.se (en väldigt bra hemsida XD) två gånger.
Nu sitter de nästan..(Ja, har fortfarande lätt för läxor)..



BTW: Jag läste nyss på en blogg att New moon har premiär 20/11 2009!

OME!!!!! Nu kan Franscesca, Mimmi, Emilia, Emmy, Amanda, Sigrid, jag och ALLA andra twerdz (Twilight nerdz) skatta sig lyckliga. Jag läste detta på en blogg där det stod att det är datumet den släpps i USA och Sverige försöker få samma datum. Så nu blir det biobesök, I ÅR :D:D:D:D:D:D En annan sak jag hört ang. New Moon, är att Dakota Fanning eventuellt ska spela Jane, och ryktet går fortfarande om att rollen som Leah kommer tilldelas Vanessa Anne Hudgens. Nu är det även bekräftat att Taylor Lautner får behålla rollen som Jacob. Vad tycker ni om detta?


                                               

                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                       Da twerd

Hitta emon

heh.. Nu sitter jag här med en läskig ansiktsmask i ansiktet, en sån som värmer sig själv.. läskigt.
Iallafall, anledningen till att jag skulle blogga:
Jag var nyss nere och sa godnatt till mamma, pappa och Jakob, som alla tre är i källaren och tittar på något fiskprogram, precis när jag ska gå upp hör jag mamma säga något, som jag tolkar som emo.
Jag: Va?
Mamma: Nemo
Jag: Jaha, haha. Jag trodde du sa emo.
Jakob: Vad roligt det hade varit om det hade varit emo istället för nemo.
Pappa: Hitta emo.

Min familj är lite emo xD







(Ja jag vet att bilden är lite elak. Stilen emo har ju faktiskt ingenting med självskadebeteende att göra, men den var där för att visa att någon faktiskt tänkt på hitta emo före oss.)













I väntans tider..

Joo, här sitter man, i väntans tider xD
Vilket uttryck egentligen, "I väntans tider" komiskt.
Jag väntar på att maten ska bli klar så jag kan gå hem till Johanna, vad gör jag annars då?
Lyssnar på musik, min ipod. Heavens on fire med Kiss.
Haha, det får mig att tänka på mitt Kiss-skämt ^^
Nej nu känner jag att jag bara skriver onödiga saker, så bye so long =)


Jag ska bjuda på två fina små bilder från den senaste tjejkvällen vi hade, girlsen ;)

En lyktstolpe, det var fruktansvärt kallt ute då, det är så det ska vara, antingen kallt eller varmt :P Inte mittemellan.


Förlåt Emmy, jag vet att du antagligen kommer be mig ta bort denna bilden när du ser den, men jag ville bara ha en bild som alla var med på :P





Skolan

Jag vet inte varför jag skriver detta egentligen, för jag har inget att skriva om, men nu sitter jag iallafall här i skolan och tråkar. Det är trååkigt. Vi har rast, har nyss haft matte. Gissar på att vi har typ SO eller något snart, jag har faktiskt ingen aning xD

Nej, måste gå nu



Flamingos!

Jo, vi sitter i bilen på väg hem, Jag mor, Tommy och hans dotter Maja.
Jag förvirrad och inne i musiken tittar ut genom fönstret och ser någon slags fågel, eller ja, det var typ många, och utbrister;
"Kolla, Flamingos!"
Gissa om jag blev utskrattad. Fick ju reda på sen i efterhand att det inte finns flamingos i Sverige, och att det antagligen bara var svanar..
Men men, jag har aldrig påstått mig vara smart (Moahaha, jag har nästan MVG i matte xD Var bara tvungen att tilläga det, så nu vet alla det :P)

Nu ska jag gå och duscha, och sen får jag väl hitta på något, har nyss fixat lite nya låtar till ipoden, och pluggat till SO-provet.



Söndags kväll

Nu sitter jag här i sängen med min laptop igen.
Lyssnar på Duffy-Breaking my own heart/Hanging on too long (lyssna på hanging on too long, den åker rätt in i hjärtat, iallafall på mig) och äter marabou mjölkchoklad som jag fått av min snälla lillebror, som i sin tur fått det igår när han hade filmkväll. Han fick 2 stycken 200grammare! O.o

Dagen har varit ganska slapp, bortsett ifrån att jag jobbade imorse.
Vi åkte upp till farmor och farfar, där vi stannade hela eftermiddagen, sen åkte vi och handlade, jag höll på att somna i bilen, vid köksbordet och.. hm.. vid datorn? Jag tror nästan jag håller på att bli sjuk igen, och det känns ganska tråkigt, när man nyss blivit frisk. Jag ligger ju inte efter lite i skolan, om man säger så.

Idag köpte jag en tavla till min lilla eventuella samling av musiklegender som ska hänga på mina väggar.
Problemet är hur de ska få plats. En av väggarna hänger det redan tre snygga svartvita tavlor på, den andra är klädd med 6 stycken gitarrer och en ukulele, och den tredje väggen hänger det en f.d. gitarr, nuvarande klocka, och sitter det garderober på. Den sista väggen är en dörr, ett fönster, en cd hylla, en bokhylla, och en tv som står på bokhyllan.
Det är nästan sorligt. Här kommer iallafall en bild på tavlan jag köpte idag. (Fast mamma och pappa betalade halva)




Och förresten! Jag köpte ny hårfärg också idag, så snart slipper man utväxten =)










Ringsignaler

Nu sitter man hos farmor och farfar, och hela dagen har man plågats av Jakobs ringsignaler, och nu är även den jämnåriga kusinen Linus här, som också tycker att ringsignalerna är JÄTTEROLIGA!
Det är väldigt störigt, speciellt när man försöker räkna matte.
Men sen kom Linus och spelade upp en Rally ringsignal med Gunde och Emil i Lönneberga, lite kul var det, när han typ spelade teater till signalen. Så nu skulle de enligt Jakob rita upp en skiss på hur det skulle se ut när de lade upp det på youtube. Hur ritar man en skiss av en film, om man inte lever i Harry Potter världen?
Bra fråga. Tack till 13 läsare igår xD










Tråkigt.

Yes, här sitter man då som vanligt i sängen med laptopen i knät.
Ikväll ska Jakob ha filmkväll, har en känsla av att min huvudvärk genast kommer tillbaka när fem EXTRA 11-12 åringar kommer inrusandes i huset. Saken är den att alla Jakobs kompisar tycker det är jätteroligt att reta mig.
Varför är det så? Har de inget bättre sätt att roa sig på än att reta en utspökad tonåring?
(Ja jag har faktiskt spökat ut mig idag, alltså. Sminkat mig annorlunda, och faktiskt, fixat håret.. De som känner mig vet att jag älskar att klä ut mig xD) Men... förhoppningsvis kan de fastna vid tv:n.
OCH. Idag ska jag äntligen få min kära tacosgratäng, som jag senast åt i fredags, visst är det underbart:D
Ni måste verkligen käka sån någondag (tillägnas våra trogna 8 läsare, som troligtvis är runt 13 nu), jag kanske till och med lägger upp receptet om ni är snälla, och fortsätter läsa den lilla bloggen :)


På tal om mat. Här kommer en bild på min 24 åriga kusin Daniels målade nagel.
(Nej jag orkade inte beskära bilden..)













Skolan

Har nyss kommit hem från skolan, och nu sitter jag här och äter godis. Var det inte jag som skulle sluta med det? :P
Svårt det där.. =)
Nää, nu ska jag ta och kolla på lite klipp på YouTube :P
Ha de !



Läxor

Har nyss fördelat mina läxor, alltså därmed gjort franskan, VG-delen av engelskan idag ocg imorgon blir det städning och MVG-del till engelskan, och plugga till SO-provet. Vi håller på med invandring och flyktingar osv. Det ska vi ha prov på, på onsdag, och jag har inte börjat träna än..

Hur som helst så tänkte jag berätta lite om vad som har hänt de senaste dagarna.
I förra veckan var jag och röntgade ryggen eftersom jag har en släkt sjukdom som heter Sculios, eller något i den stilen, alltså min ryggrad är väldigt sne, jag har en krök i ländryggen, sen i måndags var jag hos kära doktor Ortoped. Som tvingade mig att åka hiss ner (Jag har fruktansvärd Klaustrofobi..) och ta avtryck eftersom jag ska få inlägg i min ena sko, det kan liksom hjälpa ryggraden att växa rätt igen, eftersom jag plågas ganska mycket av att det är en krök där, det gör att mina höfter är väldigt ojämna..  Jag är väl inte stolt över det, men nu vet ni iallafall. Hur som helst så blir de tydligen jämna av den här lilla sulan. Får väl hoppas på det bästa.

Nää, nu ska jag ta och spela lite gitarr, Putte lärde ju mig introt till Decode ju =)
Så nu blir det lite till engelska, jag är ju på hugget nu ju, sen blir det Decode :P



Sjuuk

Att jag var sjuk var ju inte anledningen till att jag åkte hem ifrån skolan igår, för det visste jag inte riktigt då. Hostandet har pågått ganska länge, men när jag åkt hem fick jag extrem huvudvärk och blev jättetrött. Så när jag och pappa tittade på pirates of caribbean så somnade jag några gånger, två eller tre tror jag. Haha, sen vaknade jag av att jag trodde att pappa snarkade, men det var jag själv. Så jag bara halvsov. Tog panodil, men bakhuvudet värker på.
Och jag orkar faktiskt inte kolla om jag har feber, men jag tror det.
Har knappt ätit något alls idag, bara ett par rostade mackor, men så brukar det bli när man är sjuk.
Nu har mamma varit snäll och fixat mat till mig, så jag ska äta.

Förresten, min pappa och hans arbetskamrater har startat en blogg..
www.fikarummet.blogg.se









Laurent

Eftersom att jag och de andra tycker att Emilia påminner om Victoria i Twilight till utseendet, så sa jag då att hon var Victoria, och då skulle hon direkt börja tjabba emot och började babbla på om att jag var Laurent.
Så här löd hennes lilla föreläsning på väg hem ifrån skolan:
Emilia: Jo vi vet alla din lilla hemlighet, att du är Laurent. Du bara färgat ditt hår och fejkar en utväxt. Och har bytt hudfärg, men vi vet egentligen att du är Laurent. Alla vet din hemlighet,
Johanna.
Johanna: HAHAHA.. Alla vet din hemlighet, Johanna?
Emilia: *asgarv*
Johanna: *asgarv*

Efter en stund..
Emilia: Men det var för att ingen skulle komma på dig.











Tränat..

Har varit och dansat, tralala, jag är glad :D
Äntligen har jag kommit igång med träningen, det blir Street Dance på måndagar och Old School Hip Hop på torsdagar :P
I lööv =)
Nej, nu får jag gå och ta mig en dusch.

Bajs bajs, och ursäkta min humor, men jag måste få dra ett omoget skämt ;
Man på stan möter en kille i 15-års åldern och deras konversation lyder så här;
Man -
Gillar du kiss?
Kille - Ehh..? Ja, syns inte det?!
Man - Det är ganska äckligt egentligen, det vet du va?
Kille - Ehh..? Jaha?
Man - Såå.. Gillar du Bajs också?

I lööv it!

So Long..






Benjamin Button och WTC

Yes. Idag var jag på bio och tittade på Benjamin Buttons otroliga liv, och visst var det en otrolig film.
Jag grät och grät hela slutet av filmen, förutom en sekund, när man trodde att alltind skulle ordna sig igen, men självklart blev det INTE så. Iallafall, en vacker och verkligen sevärd film. De två timmarna och 46 minutrarna nästan flög förbi.
Man satt verkligen fast, och jag rekommenderar att ni ser den. Det pinsamma med hela grejen var att jag, Emmy och Amanda satt och storbölade, och sen tändes lamporna och jag bara tänke: Neeej! torka bort tårarna liksom.
Lite pinsamt var det allt när det verkade som om vi 3 var de enda i salongen som gråtit.
Iallafall, det var ju sorligt. Haha. och det ska komma ifrån en som gråter till björnbröder.
Jag har väl alltid varit lite känslig av mig xD
Men det är faktiskt sorligt i björnbröder, när han träffar sin döde bror.

När jag kom hem tittade jag på en film om World Trade Center, om flygplanen som blev kapade, med pappa, för mamma gick och lade sig, klockan nio. Den kunde haft ett annorlunda slut. Men även denna filmen var bra.
Jag hatar sorliga slut, och idag har jag alltså sett TVÅ filmer med sorgliga slut. Ingen sömn för mig inatt.

Det är väl alltid värt ett försök iallafall. Godnatt till alla 8 läsare ^^












Låtskrivardille

Jo nu fastnade jag igen. Har haft flera små perioder med låtskrivardille, när det i stort sätt är det enda jag gör.
Nu har jag även lagt upp min första låt på youtube (yay!), och även om ljudkvaliten inte är bra, det är en suddig stillbild, och jag inte var helt säker på sången när jag spelade in denna, så tycker jag att jag kan vara snäll nog att lägga ut en länk till alla 8 små läsare (jo så dåligt är det faktiskt O.o).. Och jag håller förresten med Emilia om team Wells, de var jätteduktiga, jag tittade i för sig inte på hela programmet, men vad hade egentligen team Carlsson för låtval?
En gammal nittiotals fjortisdunk låt? Nej det borde inte ha kommit så långt, jag tyckte att team Wells var väldigt bra.
Nu tänker jag inte dröja mer, för nu får ni den lilla länken: http://www.youtube.com/watch?v=XONfPUhzFKY











Friday, I'm in love..

Jag älskar fredagar!!
Trots att vi slutar tre och jag varannan vecka stressar mig igenom i stort sett resten av fredagen, så älskar jag dem ändå!
Man träffar hela gänget i skolan, hinner umgås mycket och man är trött efter veckan och därmed extra flummig, alltså skrattar åt allt och har svårt att svälja det (Haha xD, där fick jag med ett av fredagens flumm-skämt också ^^) och jag längtar redan till nästa freeeedag!!

Nu till lite om körslaget!
Det sög att Team Wells åkte ut, dom var bäst och skulle ha vunnit, det är ganska teoretiskt eftersom Robert Wells är en sån som leder och arrangerar, jag älskar Rhapsody in Rock, har sett det Live två gånger i mitt korta liv och gör gärna om det fler gånger =). Sen vill jag bara tilllägga att Kiss låten Heavens on fire, in my heart.
Så nu har vi snackat lite omoget fjortissnack oxå :P
Vad har jag mer gjort idag..?
Jost det jag har hängt upp min Johan Palm-planch xD
Nu hänger den här på min annars i övrigt Tokio Hotel tapetserade vägg, och jag hade fått höra att Bill hade gått i Toms fotspår, men det visade sig inte vara sant, hur som helst hörde jag att han hade skaffat dreads, har dock inte hittat några bevis på det, trots mitt sökande.. :P Tur det, han hade antagligen sett ganska rolig ut, för även om Tom passar i det och de är enäggstvillingar så tror jag inte att Bill hade passat i det..

Nu är det nog snackat om TH, ni vill antagligen inte läsa mer om det nu, trots att jag hade kunnat fortsätta hur länge som helst.. ^^

Nej, nu får jag ta och förflytta mig, börjar bli rastlös.. Allt är som vanligt, klart jag blir det, så här dags på kvällen :P



Shoppingtur med Bulan

Jodå, det är så sant som rubriken säger, jag och Bulan har varit på shoppingtur, jag köpte danskläder och provade skinnjackan som jag kollat på innan, men den var inte alls likafin på som den var på hängaren..
Nu hinner jag inte skriva mer, ska kolla på körslaget, men det kommer nog mer sen, eftersom jag har varit lite inaktiv på sistone ..
Förresten om ni ville veta så var det inte bara jag och Bulan på shoppingturen, min kära storstorasyster var också med :P


Komiska föräldrar

Mina föräldrar var faktiskt komiska idag =)

Mamma: Har du kontanter?
Pappa: Har inte du det?
Mamma: Nej
Pappa: Har du slösat bort alla dina pengar?
Mamma: Jag gav dem till dig.
Pappa: Ja men då har du ju slösat bort dem!
Mamma: Okej då, jag har gjort av med mina pengar.
Pappa: Din mamma är emo för hon har slösat bort alla sina pengar.

Snacka om att det var kul XD
Okej. kanske inte exakt vad de sa, men det var något sånt ^^









Nu blev allt fel

Nu har jag nyss varit inne på gymnasieansokan.se och då lyckades jag trycka bekräfta, jag trodde nämligen att jag bara bekräftade det valet jag nyss hade slagit in, men det visade sig att jag bekräftat de andra valen (som jag inte gjort) också. Så det blev inget andrahandsval, eller tredjehandsval.
Så jag tipsar därför alla er gymnasiesökande nior ute i sverige att VERKLIGEN göra alla era val innan ni trycker bekräfta.
Jag ska gå upp till vår syo imorgon och kolla om hon kan göra några samtal och lösa det till mig.











Gymnasieval!

Ja, nu är det alltså vecka 3, och vecka 5 ska jag välja gymnasium.
Jag bestämde mig alltså IDAG :D
Var på studiebesök och det blir perfekt för mig.
Jag ska alltså gå estetiska programmet, med inriktningen musikoroduktion, och har redan en känsla av att jag verkligen kommer att trivas. Det var verkligen underbart :D
Det stod ju emellan det och IB, att man har alla ämnen på engelska.
Men nu är det klart. För mig blir det musik ALL THE WAY :D



I väntans tider..

Här sitter man, gissa vad lilla jag väntar på nu då? Johanna så klart. Sitter här och går in mina skor, vadå brukar inte ni också göra det samtidigt som ni sitter vid datan?
Jag har varit i stan idag, var tvungen att hitta ett par nya skor, eftersom de skorna mor min hittade till mig inte dög och mina gamla (inte särskilt gamla, sen innan jul men ändå..) gick i sönder invändigt och jag fick blodblåsor på ena foten. Fattar inte hur mina fötter har kunnat bli så känsliga, särskilt hälarna, det är nog sen jag gick i Converse en hel dag i London utan strumpor och sen med nästan för små skor hela dagen efter när jag hade jättestora blåsor på båda fötterna, hela historien slutade med att jag gick barfota genom Hyde Park bort till Harrods, och köpte mig ett par flip-flops där. Ganska pinsamt att stå och prova skor där barfota när fötterna var alldeles sönderslitna och svarta av smuts och halvdana plåster över typ hela foten, men biträdet stod där med sitt påklistrade leende och log..
Det var den historien, nu till något heelt annat, Emilia ska köpa en skinnjacka! Inte vilken som helst heller, en knuttejacka som antagligen kommer se jätterolig ut på mig eftersom den är ganska kort och jag har väldigt långa ben.
Men det ordnar sig. Jag får väl helt enkelt ha långa linnen till =)
Pank kommer jag bli, men man måste ju använda julklappspengarna till något, så en vårjacka it is!

Förresten förlåt för det otroligt osammanhängade inlägget igår, var flummig, och Amanda störade sig.. xD





Kalas

Idag har min lillebror haft kalas, han fyller nämligen 12 idag.
Alla kusinerna samlade (iallafall på pappas sida)
Hjälpte Fredde (20) skaffa bilddagboken, och såg på när Danne (23) målade sin nagel röd och satte fast blingbling på sin mobil.
Sen hade Linnea (5) en liten rolig konversation med sin lillasyster Sigrid (3).
Sigrid och Alvin (även 2år) hade varsen bandy klubba och sprang omkring och sköt på pennor och näsdukspaket.
Linnea: Jag vill också ha en klubba!
Sigrid: Men det får du inte!
Linnea: Vad säger du nu för skit Sigrid?

Snacka om att vi höll på att skratta ihjäl oss. Det slutade ändå med att Linnea fick klubban.












Jobbiga lilla Amanda..

Nu är det så att jag och Amanda har blivit tvugna att underhålla oss själva medans Johanna duschade, så nu sitter vi här.
Jag får inte kalla Amanda för lilla Amanda, för då hotar hon med att skriva Den stora feta kossan bredvid mig xD
Jag har kollat runt på bloggar och hon har skrikit "NEEJ, INTE DEN OCKSÅ!!" så vi har dampat lite nu, och nu kallar Amanda mig fjortis för att jag läser bloggar som hon påstår är "fjortisbloggar". Jag får inte blogga om vad jag vill för Johanna! Sicken jäkla diss!
Nää, nu ska jag ta och rycka upp mig och göra något med mitt liv. Nehe, det misslyckades, Johanna har inte H&M katalogen, så jag kan inte visa mina nya snygga klänningar som jag ska köpa. Får gå in på hemsidan istället =)

Bajs bajs..


Dop

Idag var det så att min kusins lilla döttra döptes, och det var så otroligt gulligt. Jag kände mig som en pressfotograf där jag stod med kameran i högsta hugg längst fram i kyrkan. Efteråt träffades vi hos Danne (kusinen) och käkade och så. Men jag har verkligen världens roligaste familj. Det är inte många familjer som hoppar omkring och har så sjukt kul, jag brottades med Jakob och Linus (lillebror och kusin ;D) för att de fick för sig att de skulle käka upp all choklad, eftersom att det var det enda vego-jag åt av godiset. IIINTE SNÄLLT. Vi har verkligen roligt iallafall. Längtar tills imorgon, då hela gänget kommer hit för att fira lillebrors födelsedag :D Scheisse har inte köpt något till honom! O.o Ja. Då blir det väl affär efter affär nu xD HAHAH..Iallafall. Ursäkta att jag inte har bloggat de senaste dagarna, har haft fullt upp. Idag har jag även köpt en skidhjälm, inför Saalbach i Februari, kommer bli så roligt :D











Sjuk No..

Jag älskar No-lektioner, särskilt att sitta och tramsa. Ha kul helt enkelt.
Jag kom på att jag hört om en tjej i en by vars föräldrar har ett fiskrökeri som heter Ahl i efternamn, de skulle döpa sin dotter till Ann. Det hade vi grymt kul åt! I en timme. Får nog jobba lite med No:n i helgen, men skitsamma så kul som vi hade så var det värt det! =) Kan väl dra en av de roligaste som Emmy och Sanna drog :P
Emmy - Sanna, vill du låna min penna?
Sanna - Vad har du nu gjort med den?
Emmy hade presis suttit och bitit på pennan, alltså inte lite, utan haft hela pennan i munnen :P
Emmy - Jag lånade ut den till Ann Ahl..

Sen asgarvade vi massor, till och med vår lärare tyckte det var roligt. Säger bara som så att på måndag kommer jag bara tycka det var sjukt att vi skrattade åt det, men nu är jag trött så. Då blir det som det blir, och ni får läsa om det xD

Ha det bra, nu ska jag och Johanna åka och träna med bandet :P



Dissad... igen

Det tråkigaste som finns. Men antagligen går väl även den lilla ilskan, och det hämndbegäret jag har över snart. Jag borde inte vara så sur på allt och alla, jag hatar det, att vara sur alltså. Men det är väl bara att ta ett djupt andetag, och ta sig igenom det. Idag började skolan. Sista terminen i nian, sista chansen att jobba upp de sista betygen inför gymnasiet. Det är inte så att jag verkligen behöver de betygen, men det skulle sitta bra med straight A's. Har nyss ätit och nu bloggar jag (uppenbarligen) istället för att sitta och läsa New Moon. Läste nämligen nyss ut Twilight, det finns så många fler detaljer i de Engelska. Jag ska nog börja sträckläsa dem, alltså. De böckerna jag har. Får hoppas på att jag får tvåan och trean på svenska i födelsedagspresent. Det dumma är att jag fyller år den 27 februari, och den fjärde boken kommer ut på svenska den 3 mars. Därför kan jag inte önska mig den i födelsedagspresent. Osis. Men jag överlever väl.












När Emilia tycker man är gammal.

Johanna: Men Carlisle var ju född då, för han föddes på 1300 talet.
Emilia: Nej Johanna, Carlisle föddes på 1700 talet, han är bara 366 år gammal.
Johanna: ASG! BARA hahahahahaha.

Bokrecension

Sitter här och fryser om fingrarna, har precis skrivit klart min bokrecension om "När jag hör din röst" som lilla jag ska lämna in imorgon.
Jag har dessutom precis tryckt i mig ett äpple, känner mig stolt också eftersom jag har börjat motionera lite. Jodå, igår gick jag och Johanna en lång runda och sen åkte vi lite skridsko, och idag cyklade jag, Johanna och Amanda kvp-rundan, eftersom jag och Amanda ska sälja i helgen eftersom Johanna och Emma inte kan. Och på lördag och söndag ska vi ju köra kvp-rundan igen. Den är faktiskt ganska lång, särskilt i denna kylan.
Nej, nu ska jag pallra mig bort till Johanna.
Ha det så trevligt, och njut av ett seriöst inlägg från moi, eftersom det kan ta ett tag innan nästa kommer =) !


Godnatt?

Joo, här sitter man i Johannas säng. Johanna är så osocial man kan vara. Ena minuten siiter hon vid datan nästa påstår hon att ska sova för att hon drömde så fruktansvärt roligt inatt. Då hotar jag med att berätta vilken hennes favorit  hemsida är (vilket jag inte kan skriva här för då slår hon mig.. Hon är lite för gammal för att vara inne där xD)
Ha ett trevligt liv folks!

Ska nog gå och ta mig en promenad på isen nu =)


Johanna är dum.

Juste Johanna, jag tycker inte att det är snällt att du skrämmer livet av mej varenda gång du svarar på sms xD Mobilen vibrerar jätteläskigt, speciellt nu när den ligger på skrivbordet. Men jag gillar dej typ ändå :D



Systrarna mina upp i dagen!

Joo, vad mer kan jag säga än att det är så sjukt roligt att göra narr av fjortisar! =)
Jag drar historien från början, Jag Martina och Jessica (mina systrar) och Jessicas pojkvän Andreas tar bussen in till stan för att se High School Musical, som vi fått biljetter till i julklapp. Bussen dit var inga problem, men på vägen hem kommer en grupp fjortisar in. De var ca 5st. De satte sig framför Jessica och Andreas och bakom Jessica och Andreas var det en tom rad och sedn satt jag och Martina. Fjortisarna börjar skratta i falsett och pratar om han den killen som är så sjuuuuukt snygg asså! Sen något om när en tönt satt på toa och någon kom in och sen snackaded de något om bajs (Bajs-Jonte kanske har varit i farten i Malmö också? xD) Martina och Jessica tittar på varandra och typ sen börjar de härma deras skratt, vääldigt högt.
Martina - Asså Jessica har du sett han den killen i 6B?
Jessica - Jaaa! Asså han är så himla snygg!!
Jag trycker mig fram så jag inte syns och börjar skratta i falsett.
De gick nog i åttan eller nian fjortisarna, därför var det grymt roligt att de sa 6B, liksom för att nedlåta dem lite xD
Joina fjortiskampen någon?


Skönsjungande lillebror ^^

Haha, här sitter man som en dator nörd och hör sång ifrån rummet vägg i vägg.
Ja. Då sitter Jakob och tittar på mean girls och sjunger I'm yours, så ställer jag mig utanför och spelar in, och då slutar han sjunga, sen går jag in där så spelar han in själv. Golligt :D <3













Onyttigast någonsin

Jag har sålt kvällsposten torsdag-söndag och måste göra det imorgon också, det stora plusset i kanten är att jag är sjuk, eller. Har ont i halsen och huvudet och mår jättedåligt.
Nu ligger jag iallafall här och bloggar och äter nougat, haha ja sån där baknougat, ganska gott faktiskt.
Det påminner mig om att Emilia hatar nougat, men brukar äta bara för att det ska bli mindre för de som gillar det.
Väldigt omtänksamt av henne xD













Sorgligt..

Har varit och hälsat på min farmors bror idag. Han är sjuk, kan inte gå och knappt prata. Han kan inte äta själv. Min farmor är uppe och springer och snackar på för fullt, och han är hennes lillebror. Han har också varit sån, det vet jag. För jag har sett det. Jag tycker det är så himla sorgligt, han själv grät flera gånger. Jag blir så nedstämd av det hela. Tanken på att jag kanske aldrig mer träffar honom gör inte saken bättre. Eftersom vi inte träffas så ofta, särskilt inte nu när han har blivit så sjuk, och jag vet inte hur illa det är. Antagligen ganska illa, eftersom han sa att han åt 25 tabletter om dagen. Hemskt. Han och framor satt och pratade lite om när de var mindre om att hon alltid hade varit en surkärring, och en "Jag kan själv!"- människa. Precis som nu. Det gjorde honom ledsen att se sin äldre syster så pigg när ha själv satt där han satt och inte ens kunde drick kaffe själv. När vi skulle gå började han gråta igen. Det var hjärtskärande.
Han är det enda syskon till farmor som jag har träffat och hans barnbarn är bland de få nästkusiner jag har träffat. Trots att jag nog har en sådär 30-40st. Nej, nu ska jag gå och fortsätta titta på Camp Rock så jag blir på lite bättre humör.


klockan är ganska mycket..

Jag och Fia ligger i sängen och spelar Mario Party på DS, väldigt kul. Hon kollade typ nyss på klockan och bara "Shit, klockan är halv fem!" och jag bara "Jaha.. Vi borde nog sova när vi spelat klart." Och så ligger det till.



Ny design?

Hm.. Sofia sitter och spelar Spore på den stationära datorn och jag sitter vid min macbook och kollade nyss igenom vår blogg. Jag tycker att vi borde fixa en ny design snart.. Har en klar, men den är dock inte speciellt snygg. Jag älskar att leka med photoshop och koder men pallar inte börja på något nu när klockan snart är tolv på natten. Får ladda hem photoshop imorgon och kanske börja på något nytt. 

Emilia & Johanna, va sägs om svart och rosa?
Förresten Emilia, check out your sms.



insåg nyss.

Insåg nyss grejen med att stå lutad över vasken när man borstar tänderna..
Annars finns ju risken att tandkräms klicken hamnar på hallgolvet istället och man inte orkar hämta ny tandkräm och får borsta utan istället..
Förresten, det är svårt att borsta tänderna med vänsterhanden..


Booring..

Efter som att typ alla mina rubriker är tråkigt, så fick det bli Booring istället.
Angående det förra inlägget så var jag helt seriös. Nu säger ni såklart vem ska du ha följe med till skolan då, nu när du har dissat Johanna och Emma? Jag får väl köpa mig en svindyr laptop som också kan få lyda mina order, som jag kan ta med mig överallt. Eftersom mina två andra är stationära och jag har en i Malmö hos min pappa och en hos mina mamma, så kan det bli svårt att flytta runt dem hela tiden, så en laptop får det bli. En MacBook Air, så den är lätt att bära runt på. Jodå, vi ska gå i stan tillsammans, han ska få skydda mig mot Kepsis, och fråga alla läskiga butiksbiträden om hjälp när inte jag vågar. Med andra ord ta Johannas plats. Han får sjunga på musikcaféet, ta Fiornas platser. Han kan få berätta trevliga berättelser om att hans familj har börjat lyssna på Tokio Hotel, utom han själv och hans lillebror, nej de tävlar baar om bäst resultat i Rock Band, Amandas plats. Dra sjuka skämt och fejkskratta åt mina extremt roliga, Sannas plats. Gilla Tokio Hotel i hemlighet, eller nej förresten inte bandet, bara musiken! Emmys plats. Klaga på att man måste ta bussen överallt bara för att det är en bit hem till oss. Idas plats.

Sorry vännerna mina, jag älskar er mer än något, men jag är så grymt uttråkad. Och ni är inte här i Malmö för att göra något åt det. Så ni tvingar mig att umgås med mina nya bästisar. Ska gå och titta på Wild Child nu.

Förresten kom nyss på mig själv med att titta på bebiskläder på H&Ms hemsida, jag har längtat efter att bli moster =)

Nej, puss på er. Jag ska ta och skaffa ett liv, för som ni märker, jag har inget! xD


Erkännande..

Sitter här igen nu.. Vid datan alltså. Vi är typ bästisar, jag och mina datorer, undrar varför? De enda som lyder mina ordrar kanske? Jag änkte erkänna lite nu.. Typ att Camp Rock och Wild Child är mina nya favorit filmer, och självklart Step up 2: The Streets. Alltså tyck ni att de filmerna är hur kassa som helst, men jag är svag för tjejfilmer (Wierd, jag är ju tjej..) och jag avskyr Skräckfilmer, utom Twilight. Hur de nu kan få det till en skräckfilm, men den är bra iallafall.
Joo, dessa filmerna och datorerna är mina nya bästisar. Känn er inte åsidosatta eller så, jag kommer ju klart fortsätta umgås med mina så kallade "normala" vänner också, men jag älskar ändå min bästisar mer. Så nu vet ni det.


Nagelbrytning

Okej, för alla som inte visste, så har jag ganska långa naglar, och igår när jag sålde kvällsposten så bröt jag en, väldigt långt in, och i natt så vaknade jag av att jag vänt mig i sömnen och den nagelbiten som sitter kvar stack liksom in i fingret, det gjorde jätteont, men mamma och jag löste det på något konstigt sätt.
Iallafall så är lovet snart slut, jag hoppas att alla har haft det lika bra som jag, och nu ska vi börja plugga igen ;D

Här kommen en överphotoshopad bild på mina ögon.. för att jag gillar gröna ögon och photoshop =)










Nyårsafton.

Det smälldes raketer inatt och många fick säkert åka till sjukhuset. Det var kul att fira nyårsafton uppe i Göteborg med kusinerna. Och där dom bor värsta ekar det, låter knäppt, så vi hörde när några skrek hur långt bort som helst.

Full kille (?): Akta! Aktaa! RASMUS!

Det var rätt kul faktiskt. Och här kommer lite bilder jag fick på raketerna.

     

Om ni undrar hur jag gjorde med dom två sista bilderna så blir det så när man inte håller kameran stilla.



Hej 2009, Hejdå framtid?

Är det vad det handlar om? Att göra slut på allt?
För det verkar nästan så. Det är vackert, men så onödigt.
Det finns många andra vackra alternativ.
Vad är det för sätt att fira ett nytt år? Genom att spränga bort sina framtidsår?
Och dessutom få folk dödade.
Johan, som är brandman fick sjukvårdslarm idag, och det var faktiskt extremt läskigt.

Iallafall. Man firar det nya året genom att skrämma alla andra levande varelser på jorden.
Skrämma sina barn, och förstöra deras framtid genom att förgifta det vi faktiskt fått, jorden.

Det är helt enkelt sjukt.
Följ japans exempel ?? Såpbubblor istället för raketer, jag ÄLSKAR japan.

58 döda och 130 skadade i bangkok? Jaha. Varför tror ni det hände?

Men visst, fortsätt ni leva med era miljövänliga och bra raketer.
Men fråga er själva, om den här är värd att dö för.





Detta var min första deppade nyårsafton.











RSS 2.0