Sanna,Shirley och Sonja





Igår, 13/12-08, så kom den nya trion Sanna, Shirley och Sonja till Maxi i lilla Bromölla. Människor i alla åldrar ifrån hela Bromölla samlades på Maxi för att höra dem sjunga, och få sin skiva signerad av de tre tjejerna.
Deras nya skiva " Our christmas  " har gjort stor succé och ligger etta på topplistan i sverige nu till jul.

När Sanna Nielsen tog med sig Shirley Clamp och Sonja Aldén till sin hemort Bromölla samlades Bromöllas invånare på Maxi i Bromölla. De tre artisterna var väldigt folkkära och pratade glatt med lyssnarna som var där.
De sjöng tillsammans två låtar ifrån det nya albumet " our christmas " . De två låtarna de sjöng var den lite mindre kända låten " Light a candle " och även låten " Another winter night " , som var skriven bara för dem. De tre olika, men underbara rösterna förde julstämningen till Maxi, och alla som samlats där, på Lucia dagen 2008. Det är inte ofta så mycket händer i lilla Bromölla, så det var roligt att de ville komma hit. De sa att Sanna verkligen längtat tillbaka, och lovat dem att de skulle få smaka på Sannabakelsen, som finns på Böckmans. Efter att ha varit i Bromölla skulle de åka vidare till Båstad och sjunga samma kväll. Man köpte ju såklart albumet, som många andra, och fick framsidan signerad av alla tre, som gärna ställde upp att bli fotograferade. Min personliga favoritlåt på skivan är " All I want for christmas " med Sanna Nielsen, men efter att ha tjatat genom skivan minst 10 gånger igårkväll så kan jag nästan alla låtar utantill nu.



             


xoxo Gossip Girl












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0